LES DELICES DE L'ORNE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LES DELICES DE L'ORNE
Private companiesCoal Mining • LES DELICES DE L'ORNE

Contactgegevens LES DELICES DE L'ORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES DELICES DE L'ORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES DELICES DE L'ORNE

Regio (region): Mont-Saint-Guibert (Hévillers), België

Adres (address): Rue du Moulin Al Poudre 2,1435, België

Telefoon (phone): 010 65 73 30 010 65 73 30

Fax (fax): +32 (82) 654-37-19 +32 (82) 654-37-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES DELICES DE L'ORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES DELICES DE L'ORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES DELICES DE L'ORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES DELICES DE L'ORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES DELICES DE L'ORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES DELICES DE L'ORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES DELICES DE L'ORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES DELICES DE L'ORNE
Products information LES DELICES DE L'ORNE

BTW identificatienummer (tax): BE08141937255
Ondernemingsnummer: 3988830566
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in LES DELICES DE L'ORNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES DELICES DE L'ORNE
(Get full report from official database of BE for LES DELICES DE L'ORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES DELICES DE L'ORNE
Addition kinds of activities for LES DELICES DE L'ORNE

769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
09129910. Zalm, vangst van | Salmon, catching of
20150905. Pastrami, pluimvee | Pastrami, poultry
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
51690205. Droog ijs | Dry ice
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij LES DELICES DE L'ORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES DELICES DE L'ORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES DELICES DE L'ORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES DELICES DE L'ORNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

Zoek naar antwoorden van LES DELICES DE L'ORNE in sociale netwerken
Look for responds of LES DELICES DE L'ORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES DELICES DE L'ORNE. Laat een reactie achter voor LES DELICES DE L'ORNE. LES DELICES DE L'ORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES DELICES DE L'ORNE. Leave a respond for LES DELICES DE L'ORNE. LES DELICES DE L'ORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES DELICES DE L'ORNE op de google maps. Adres en contacten LES DELICES DE L'ORNE
Location of LES DELICES DE L'ORNE on the google maps. Address and contacts of LES DELICES DE L'ORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES DELICES DE L'ORNE LES DELICES DE L'ORNE: Somers E | Bakkerijtechniek BVBA | Bielande Jean-Claude | SOUND LIGHT SHOW | SMITS, PHILIPPE

Other related companies as LES DELICES DE L'ORNE: Somers E | Bakkerijtechniek BVBA | Bielande Jean-Claude | SOUND LIGHT SHOW | SMITS, PHILIPPE

LES DELICES DE L'ORNE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Mont-Saint-Guibert (Hévillers), België. De volledige naam van het bedrijf is LES DELICES DE L'ORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08141937255. Het bedrijf LES DELICES DE L'ORNE bevindt zich op het adres: Rue du Moulin Al Poudre 2,1435. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LES DELICES DE L'ORNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES DELICES DE L'ORNE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES DELICES DE L'ORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES DELICES DE L'ORNE, openstaande posities, locatie van LES DELICES DE L'ORNE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES DELICES DE L'ORNE is a company, that was registered 2004 in Mont-Saint-Guibert (Hévillers) region, Belgium. Full name of company is LES DELICES DE L'ORNE, company assigned to the tax number BE08141937255. The company LES DELICES DE L'ORNE is located at the address: Rue du Moulin Al Poudre 2,1435. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LES DELICES DE L'ORNE were not found.
The main activity of LES DELICES DE L'ORNE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES DELICES DE L'ORNE is not available. You also can look at reviews of LES DELICES DE L'ORNE, open positions, location of LES DELICES DE L'ORNE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES DELICES DE L'ORNE, Mont-Saint-Guibert (Hévillers): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES DELICES DE L'ORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES DELICES DE L'ORNE, Mont-Saint-Guibert (Hévillers): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES DELICES DE L'ORNE, employees, financial statistics.