KOEN VAN LOVEN BVBA

Contactgegevens KOEN VAN LOVEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOEN VAN LOVEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOEN VAN LOVEN BVBA

Regio (region): Meise, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 11,1860, België

Telefoon (phone): 02 270 05 77 02 270 05 77

Fax (fax): 02 270 05 46 02 270 05 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOEN VAN LOVEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOEN VAN LOVEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOEN VAN LOVEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOEN VAN LOVEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOEN VAN LOVEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOEN VAN LOVEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOEN VAN LOVEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOEN VAN LOVEN BVBA
Products information KOEN VAN LOVEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06085296630
Ondernemingsnummer: 7768127441
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KOEN VAN LOVEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOEN VAN LOVEN BVBA
(Get full report from official database of BE for KOEN VAN LOVEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOEN VAN LOVEN BVBA
Addition kinds of activities for KOEN VAN LOVEN BVBA

20460404. Steepwater concentraat | Steepwater concentrate
22960302. Stof voor het versterken van brandstofcellen | Fabric for reinforcing fuel cells
27210203. Statistische rapporten (tijdschriften): uitgeverij en drukwerk | Statistical reports (periodicals): publishing and printing
35419905. Snij- en afwerkmachines | Gear cutting and finishing machines
38250240. Tube testers | Tube testers
50510201. Draagstapels, ijzer of staal | Bearing piles, iron or steel
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies

Werken bij KOEN VAN LOVEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOEN VAN LOVEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOEN VAN LOVEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOEN VAN LOVEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Studentenjob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van KOEN VAN LOVEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KOEN VAN LOVEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOEN VAN LOVEN BVBA. Laat een reactie achter voor KOEN VAN LOVEN BVBA. KOEN VAN LOVEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOEN VAN LOVEN BVBA. Leave a respond for KOEN VAN LOVEN BVBA. KOEN VAN LOVEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOEN VAN LOVEN BVBA op de google maps. Adres en contacten KOEN VAN LOVEN BVBA
Location of KOEN VAN LOVEN BVBA on the google maps. Address and contacts of KOEN VAN LOVEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KOEN VAN LOVEN BVBA KOEN VAN LOVEN BVBA: Nelma Drukkerij bvba | Ibok BVBA | Clips Promi-Art | ERM Belgium S.A. | Alaco S.A.

Other related companies as KOEN VAN LOVEN BVBA: Nelma Drukkerij bvba | Ibok BVBA | Clips Promi-Art | ERM Belgium S.A. | Alaco S.A.

KOEN VAN LOVEN BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Meise, België. De volledige naam van het bedrijf is KOEN VAN LOVEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085296630. Het bedrijf KOEN VAN LOVEN BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 11,1860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KOEN VAN LOVEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOEN VAN LOVEN BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOEN VAN LOVEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOEN VAN LOVEN BVBA, openstaande posities, locatie van KOEN VAN LOVEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KOEN VAN LOVEN BVBA is a company, that was registered 1989 in Meise region, Belgium. Full name of company is KOEN VAN LOVEN BVBA, company assigned to the tax number BE06085296630. The company KOEN VAN LOVEN BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 11,1860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KOEN VAN LOVEN BVBA were not found.
The main activity of KOEN VAN LOVEN BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KOEN VAN LOVEN BVBA is not available. You also can look at reviews of KOEN VAN LOVEN BVBA, open positions, location of KOEN VAN LOVEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOEN VAN LOVEN BVBA, Meise: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOEN VAN LOVEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOEN VAN LOVEN BVBA, Meise: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOEN VAN LOVEN BVBA, employees, financial statistics.