BEKAERT CARL BVBA

Contactgegevens BEKAERT CARL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEKAERT CARL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEKAERT CARL BVBA

Regio (region): Deerlijk, België

Adres (address): De Taeyelaan 48,8540, België

Telefoon (phone): 056 77 40 30 056 77 40 30

Fax (fax): 056 77 40 30 056 77 40 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEKAERT CARL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEKAERT CARL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEKAERT CARL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEKAERT CARL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEKAERT CARL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEKAERT CARL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEKAERT CARL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEKAERT CARL BVBA
Products information BEKAERT CARL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08473175048
Ondernemingsnummer: 2709472656
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BEKAERT CARL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEKAERT CARL BVBA
(Get full report from official database of BE for BEKAERT CARL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEKAERT CARL BVBA
Addition kinds of activities for BEKAERT CARL BVBA

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
09719902. Wildlife management | Wildlife management
23390311. Uniformen, atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, athletic: women's, misses', and juniors'
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
28650209. styreen | Styrene
42210101. Bonen lift | Bean elevator

Werken bij BEKAERT CARL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEKAERT CARL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEKAERT CARL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEKAERT CARL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van BEKAERT CARL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BEKAERT CARL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEKAERT CARL BVBA. Laat een reactie achter voor BEKAERT CARL BVBA. BEKAERT CARL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEKAERT CARL BVBA. Leave a respond for BEKAERT CARL BVBA. BEKAERT CARL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEKAERT CARL BVBA op de google maps. Adres en contacten BEKAERT CARL BVBA
Location of BEKAERT CARL BVBA on the google maps. Address and contacts of BEKAERT CARL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEKAERT CARL BVBA BEKAERT CARL BVBA: BEMELMANS & Fils SPRL | POWER OIL NV | Schreurs Saniver BVBA | Masson NV | Van Goethem, Tim

Other related companies as BEKAERT CARL BVBA: BEMELMANS & Fils SPRL | POWER OIL NV | Schreurs Saniver BVBA | Masson NV | Van Goethem, Tim

BEKAERT CARL BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Deerlijk, België. De volledige naam van het bedrijf is BEKAERT CARL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08473175048. Het bedrijf BEKAERT CARL BVBA bevindt zich op het adres: De Taeyelaan 48,8540. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BEKAERT CARL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEKAERT CARL BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEKAERT CARL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEKAERT CARL BVBA, openstaande posities, locatie van BEKAERT CARL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEKAERT CARL BVBA is a company, that was registered 2013 in Deerlijk region, Belgium. Full name of company is BEKAERT CARL BVBA, company assigned to the tax number BE08473175048. The company BEKAERT CARL BVBA is located at the address: De Taeyelaan 48,8540. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BEKAERT CARL BVBA were not found.
The main activity of BEKAERT CARL BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEKAERT CARL BVBA is not available. You also can look at reviews of BEKAERT CARL BVBA, open positions, location of BEKAERT CARL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEKAERT CARL BVBA, Deerlijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEKAERT CARL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEKAERT CARL BVBA, Deerlijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEKAERT CARL BVBA, employees, financial statistics.