Schreurs Saniver BVBA

Contactgegevens Schreurs Saniver BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schreurs Saniver BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schreurs Saniver BVBA

Regio (region): Maasmechelen (Vucht), België

Adres (address): Groenstraat 100,3630, België

Telefoon (phone): 089 76 01 19 089 76 01 19

Fax (fax): 089 76 76 64 089 76 76 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schreurs Saniver BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schreurs Saniver BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schreurs Saniver BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schreurs Saniver BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schreurs Saniver BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schreurs Saniver BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schreurs Saniver BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schreurs Saniver BVBA
Products information Schreurs Saniver BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08871704101
Ondernemingsnummer: 6468719482
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Schreurs Saniver BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schreurs Saniver BVBA
(Get full report from official database of BE for Schreurs Saniver BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schreurs Saniver BVBA
Addition kinds of activities for Schreurs Saniver BVBA

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
34920102. Ventielen, hydraulische, vliegtuigen | Valves, hydraulic, aircraft
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home
86610128. heiligdommen | Shrines

Werken bij Schreurs Saniver BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schreurs Saniver BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schreurs Saniver BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schreurs Saniver BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • ROLBRUGBESTUURDER MULTINATIONAL 2PL TOPVERDIENSTE! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider in de metaalsector zoekt Forum een rolbrugbestuurder die in 2ploegen kan werken. Je manipuleert constructies of onderdelen ervan met behulp van een rolbrug.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Wijnegem, Schilde en Brecht (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Brecht en Sint-Job.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

Zoek naar antwoorden van Schreurs Saniver BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Schreurs Saniver BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schreurs Saniver BVBA. Laat een reactie achter voor Schreurs Saniver BVBA. Schreurs Saniver BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schreurs Saniver BVBA. Leave a respond for Schreurs Saniver BVBA. Schreurs Saniver BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schreurs Saniver BVBA op de google maps. Adres en contacten Schreurs Saniver BVBA
Location of Schreurs Saniver BVBA on the google maps. Address and contacts of Schreurs Saniver BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Schreurs Saniver BVBA Schreurs Saniver BVBA: Impressions | Bekate Invest SA | BOTERMAN PATRICK | LEXTON TAALREIZEN | benoit saint-moulin

Other related companies as Schreurs Saniver BVBA: Impressions | Bekate Invest SA | BOTERMAN PATRICK | LEXTON TAALREIZEN | benoit saint-moulin

Schreurs Saniver BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Maasmechelen (Vucht), België. De volledige naam van het bedrijf is Schreurs Saniver BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08871704101. Het bedrijf Schreurs Saniver BVBA bevindt zich op het adres: Groenstraat 100,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Schreurs Saniver BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schreurs Saniver BVBA is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schreurs Saniver BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schreurs Saniver BVBA, openstaande posities, locatie van Schreurs Saniver BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schreurs Saniver BVBA is a company, that was registered 2016 in Maasmechelen (Vucht) region, Belgium. Full name of company is Schreurs Saniver BVBA, company assigned to the tax number BE08871704101. The company Schreurs Saniver BVBA is located at the address: Groenstraat 100,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Schreurs Saniver BVBA were not found.
The main activity of Schreurs Saniver BVBA is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Schreurs Saniver BVBA is not available. You also can look at reviews of Schreurs Saniver BVBA, open positions, location of Schreurs Saniver BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schreurs Saniver BVBA, Maasmechelen (Vucht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schreurs Saniver BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schreurs Saniver BVBA, Maasmechelen (Vucht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schreurs Saniver BVBA, employees, financial statistics.