Hotel Nivelles Sud

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Hotel Nivelles Sud
Private companiesMembership Organizations • Hotel Nivelles Sud

Contactgegevens Hotel Nivelles Sud: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel Nivelles Sud: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel Nivelles Sud

Regio (region): Nivelles, België

Adres (address): Chaussée de Mons 22,1400, België

Telefoon (phone): 067 21 87 21 067 21 87 21

Fax (fax): 067 22 10 88 067 22 10 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel Nivelles Sud: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel Nivelles Sud"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel Nivelles Sud"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel Nivelles Sud, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel Nivelles Sud. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel Nivelles Sud, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel Nivelles Sud. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel Nivelles Sud
Products information Hotel Nivelles Sud

BTW identificatienummer (tax): BE07742584228
Ondernemingsnummer: 4576049804
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hotel Nivelles Sud zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel Nivelles Sud
(Get full report from official database of BE for Hotel Nivelles Sud)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel Nivelles Sud
Addition kinds of activities for Hotel Nivelles Sud

326499. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
24219904. Meubeldimensie voorraad, naaldhout | Furniture dimension stock, softwood
34629903. Armorplaat, gesmeed ijzer of staal | Armor plate, forged iron or steel
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
50820304. Graafmachines en uitrusting | Excavating machinery and equipment
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij Hotel Nivelles Sud: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel Nivelles Sud: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel Nivelles Sud. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel Nivelles Sud. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister/Ijzervlechter (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft vorm aan betonconstructies in gebouwen. Je leest plannen en werktekeningen. Met houten planken en panelen maak je mallen, die in de bouwsector bekisting worden genoemd. Je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen. Of je monteert gemoduleerde bekistingpanelen. Je verwerkt uitzettingsvoegen, dichting- en stortvoegen in de bekisting. Je stort het beton in de bekisting. Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement, verwijder je de bekisting.

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

  • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WILLEKENS TIJL

    Type: Vaste Job

    Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van Hotel Nivelles Sud in sociale netwerken
Look for responds of Hotel Nivelles Sud in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel Nivelles Sud. Laat een reactie achter voor Hotel Nivelles Sud. Hotel Nivelles Sud bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel Nivelles Sud. Leave a respond for Hotel Nivelles Sud. Hotel Nivelles Sud on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel Nivelles Sud op de google maps. Adres en contacten Hotel Nivelles Sud
Location of Hotel Nivelles Sud on the google maps. Address and contacts of Hotel Nivelles Sud

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel Nivelles Sud Hotel Nivelles Sud: De Pril Marc | Aveve Tuincentrum Lapage | Eurowater Belgium N.V. | Lavrenov, Mikhail | Groep Verelst N.V

Other related companies as Hotel Nivelles Sud: De Pril Marc | Aveve Tuincentrum Lapage | Eurowater Belgium N.V. | Lavrenov, Mikhail | Groep Verelst N.V

Hotel Nivelles Sud is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Nivelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel Nivelles Sud, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07742584228. Het bedrijf Hotel Nivelles Sud bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 22,1400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hotel Nivelles Sud zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel Nivelles Sud is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel Nivelles Sud is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel Nivelles Sud, openstaande posities, locatie van Hotel Nivelles Sud op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel Nivelles Sud is a company, that was registered 2002 in Nivelles region, Belgium. Full name of company is Hotel Nivelles Sud, company assigned to the tax number BE07742584228. The company Hotel Nivelles Sud is located at the address: Chaussée de Mons 22,1400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hotel Nivelles Sud were not found.
The main activity of Hotel Nivelles Sud is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel Nivelles Sud is not available. You also can look at reviews of Hotel Nivelles Sud, open positions, location of Hotel Nivelles Sud on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel Nivelles Sud, Nivelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel Nivelles Sud, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel Nivelles Sud, Nivelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel Nivelles Sud, employees, financial statistics.