Eurowater Belgium N.V.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Eurowater Belgium N.V.
Private companiesMembership Organizations • Eurowater Belgium N.V.

Contactgegevens Eurowater Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurowater Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurowater Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Scheldestraat 104-108, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): (09) 2281861 (09) 2281861

Fax (fax): (09) 2281503 (09) 2281503

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurowater Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurowater Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurowater Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurowater Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurowater Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurowater Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurowater Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurowater Belgium N.V.
Products information Eurowater Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eurowater Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurowater Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Eurowater Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurowater Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Eurowater Belgium N.V.

23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
25110401. Bridge sets (meubels): hout | Bridge sets (furniture): wood
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
73790200. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services

Werken bij Eurowater Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurowater Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurowater Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurowater Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur gemeentelijke basisschool Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERSEL

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als directeur van de gemeentelijke basisschool Alsemberg ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een kwaliteitsvol onderwijs voor 200 kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Je geeft leiding aan en begeleidt het onderwijzend- en beleidsondersteunend personeel. Je staat in nauw contact met het schoolbestuur, met de leerlingen en met hun ouders.

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van Eurowater Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Eurowater Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurowater Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Eurowater Belgium N.V.. Eurowater Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurowater Belgium N.V.. Leave a respond for Eurowater Belgium N.V.. Eurowater Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurowater Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Eurowater Belgium N.V.
Location of Eurowater Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Eurowater Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurowater Belgium N.V. Eurowater Belgium N.V.: Werkwinkel | De Somer NV | DE SLOOVERE KRUISBETON NV | Serax N.V. | CM International

Other related companies as Eurowater Belgium N.V.: Werkwinkel | De Somer NV | DE SLOOVERE KRUISBETON NV | Serax N.V. | CM International

Eurowater Belgium N.V. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurowater Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf Eurowater Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Scheldestraat 104-108, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eurowater Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurowater Belgium N.V. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurowater Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurowater Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Eurowater Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurowater Belgium N.V. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Eurowater Belgium N.V., company assigned to the tax number BE09378723144. The company Eurowater Belgium N.V. is located at the address: Scheldestraat 104-108, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eurowater Belgium N.V. were not found.
The main activity of Eurowater Belgium N.V. is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurowater Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Eurowater Belgium N.V., open positions, location of Eurowater Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurowater Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurowater Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurowater Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurowater Belgium N.V., employees, financial statistics.