CLOS DE LA ROCHETTE SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CLOS DE LA ROCHETTE SA
Private companiesFurniture and Fixtures • CLOS DE LA ROCHETTE SA

Contactgegevens CLOS DE LA ROCHETTE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLOS DE LA ROCHETTE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLOS DE LA ROCHETTE SA

Regio (region): Gerpinnes, België

Adres (address): Rue Napoléon Anrys 16,6280, België

Telefoon (phone): 071 50 11 40 071 50 11 40

Fax (fax): 071 50 11 40 071 50 11 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLOS DE LA ROCHETTE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLOS DE LA ROCHETTE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLOS DE LA ROCHETTE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLOS DE LA ROCHETTE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLOS DE LA ROCHETTE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLOS DE LA ROCHETTE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLOS DE LA ROCHETTE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLOS DE LA ROCHETTE SA
Products information CLOS DE LA ROCHETTE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CLOS DE LA ROCHETTE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLOS DE LA ROCHETTE SA
(Get full report from official database of BE for CLOS DE LA ROCHETTE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLOS DE LA ROCHETTE SA
Addition kinds of activities for CLOS DE LA ROCHETTE SA

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
26719902. Papier, bekleed of gelamineerd voor verpakking | Paper, coated or laminated for packaging
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
51699900. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
62890000. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service

Werken bij CLOS DE LA ROCHETTE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLOS DE LA ROCHETTE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLOS DE LA ROCHETTE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLOS DE LA ROCHETTE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • BAKKERSHULP ALL-ROUND : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in de bakkerij met productie van pistolets en gebak Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Rijden met camionette en s'morgens winkels bevoorraden. Onderhoud van machines en atelier Ledigen van camionette Magazijn op orde houden

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van CLOS DE LA ROCHETTE SA in sociale netwerken
Look for responds of CLOS DE LA ROCHETTE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLOS DE LA ROCHETTE SA. Laat een reactie achter voor CLOS DE LA ROCHETTE SA. CLOS DE LA ROCHETTE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLOS DE LA ROCHETTE SA. Leave a respond for CLOS DE LA ROCHETTE SA. CLOS DE LA ROCHETTE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLOS DE LA ROCHETTE SA op de google maps. Adres en contacten CLOS DE LA ROCHETTE SA
Location of CLOS DE LA ROCHETTE SA on the google maps. Address and contacts of CLOS DE LA ROCHETTE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CLOS DE LA ROCHETTE SA CLOS DE LA ROCHETTE SA: Bauwens Dirk NV | D & R Zakenkantoor BVBA | CMS sa (Confort Multi-Services) | EQUIP' INTERIM SA | Demaco N.V.

Other related companies as CLOS DE LA ROCHETTE SA: Bauwens Dirk NV | D & R Zakenkantoor BVBA | CMS sa (Confort Multi-Services) | EQUIP' INTERIM SA | Demaco N.V.

CLOS DE LA ROCHETTE SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gerpinnes, België. De volledige naam van het bedrijf is CLOS DE LA ROCHETTE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf CLOS DE LA ROCHETTE SA bevindt zich op het adres: Rue Napoléon Anrys 16,6280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CLOS DE LA ROCHETTE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLOS DE LA ROCHETTE SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLOS DE LA ROCHETTE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLOS DE LA ROCHETTE SA, openstaande posities, locatie van CLOS DE LA ROCHETTE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CLOS DE LA ROCHETTE SA is a company, that was registered 2010 in Gerpinnes region, Belgium. Full name of company is CLOS DE LA ROCHETTE SA, company assigned to the tax number BE07273742675. The company CLOS DE LA ROCHETTE SA is located at the address: Rue Napoléon Anrys 16,6280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CLOS DE LA ROCHETTE SA were not found.
The main activity of CLOS DE LA ROCHETTE SA is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CLOS DE LA ROCHETTE SA is not available. You also can look at reviews of CLOS DE LA ROCHETTE SA, open positions, location of CLOS DE LA ROCHETTE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLOS DE LA ROCHETTE SA, Gerpinnes: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLOS DE LA ROCHETTE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLOS DE LA ROCHETTE SA, Gerpinnes: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLOS DE LA ROCHETTE SA, employees, financial statistics.