ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Contactgegevens ALPINE ELECTRONICS BENELUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPINE ELECTRONICS BENELUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930, België

Telefoon (phone): 02 725 13 15 02 725 13 15

Fax (fax): 02 725 13 26 02 725 13 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPINE ELECTRONICS BENELUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPINE ELECTRONICS BENELUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPINE ELECTRONICS BENELUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPINE ELECTRONICS BENELUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Products information ALPINE ELECTRONICS BENELUX

BTW identificatienummer (tax): BE09506713867
Ondernemingsnummer: 4792205810
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALPINE ELECTRONICS BENELUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX
(Get full report from official database of BE for ALPINE ELECTRONICS BENELUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Addition kinds of activities for ALPINE ELECTRONICS BENELUX

899908. Communicatiediensten | Communication services
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous
51530203. Bonen, unshelled | Beans, unshelled
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service

Werken bij ALPINE ELECTRONICS BENELUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPINE ELECTRONICS BENELUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Hulp slagerij/Atelier (SERSKAMP)

    Regio: SERSKAMP

    Bedrijf: THIERRY DE COSTER

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij de bereiding van de traiteurgerechten. Je ondersteunt de slager bij zijn taken bv. het maken van saté’s, hamburgers, wokgerechten,… Je helpt bij het schikken van diverse schotels en buffetten. Je staat mee in voor het onderhoud van de machines, afwas en opkuis

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Afdelingshoofd PVT / Hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Psychiatrisch Centrum Dr. GUISLAIN

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met de zorgmanager, kernteamleden en medewerkers organiseert en leidt u de afdeling Sprank

Zoek naar antwoorden van ALPINE ELECTRONICS BENELUX in sociale netwerken
Look for responds of ALPINE ELECTRONICS BENELUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Laat een reactie achter voor ALPINE ELECTRONICS BENELUX. ALPINE ELECTRONICS BENELUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. Leave a respond for ALPINE ELECTRONICS BENELUX. ALPINE ELECTRONICS BENELUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPINE ELECTRONICS BENELUX op de google maps. Adres en contacten ALPINE ELECTRONICS BENELUX
Location of ALPINE ELECTRONICS BENELUX on the google maps. Address and contacts of ALPINE ELECTRONICS BENELUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPINE ELECTRONICS BENELUX ALPINE ELECTRONICS BENELUX: BRICKS NV | GRONTMIJ CONSTRUCTION | Betec NV | F.C.E. Bank PLC | Dame Blanche sprl

Other related companies as ALPINE ELECTRONICS BENELUX: BRICKS NV | GRONTMIJ CONSTRUCTION | Betec NV | F.C.E. Bank PLC | Dame Blanche sprl

ALPINE ELECTRONICS BENELUX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPINE ELECTRONICS BENELUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09506713867. Het bedrijf ALPINE ELECTRONICS BENELUX bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 355,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALPINE ELECTRONICS BENELUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPINE ELECTRONICS BENELUX is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPINE ELECTRONICS BENELUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPINE ELECTRONICS BENELUX, openstaande posities, locatie van ALPINE ELECTRONICS BENELUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPINE ELECTRONICS BENELUX is a company, that was registered 2012 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is ALPINE ELECTRONICS BENELUX, company assigned to the tax number BE09506713867. The company ALPINE ELECTRONICS BENELUX is located at the address: Leuvensesteenweg 510 Bus 6,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 355,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALPINE ELECTRONICS BENELUX were not found.
The main activity of ALPINE ELECTRONICS BENELUX is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPINE ELECTRONICS BENELUX is not available. You also can look at reviews of ALPINE ELECTRONICS BENELUX, open positions, location of ALPINE ELECTRONICS BENELUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPINE ELECTRONICS BENELUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPINE ELECTRONICS BENELUX, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPINE ELECTRONICS BENELUX, employees, financial statistics.