F.C.E. Bank PLC

Contactgegevens F.C.E. Bank PLC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C.E. Bank PLC: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C.E. Bank PLC

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Hunderenveldlaan 10,1082, België

Telefoon (phone): 02 482 71 11 02 482 71 11

Fax (fax): +32 (60) 190-13-94 +32 (60) 190-13-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C.E. Bank PLC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C.E. Bank PLC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C.E. Bank PLC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C.E. Bank PLC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C.E. Bank PLC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C.E. Bank PLC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C.E. Bank PLC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C.E. Bank PLC
Products information F.C.E. Bank PLC

BTW identificatienummer (tax): BE04367858886
Ondernemingsnummer: 4252227783
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in F.C.E. Bank PLC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C.E. Bank PLC
(Get full report from official database of BE for F.C.E. Bank PLC)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C.E. Bank PLC
Addition kinds of activities for F.C.E. Bank PLC

824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
51929901. Boeken | Books
76310201. Diamond setter | Diamond setter

Werken bij F.C.E. Bank PLC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C.E. Bank PLC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C.E. Bank PLC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C.E. Bank PLC. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van F.C.E. Bank PLC in sociale netwerken
Look for responds of F.C.E. Bank PLC in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C.E. Bank PLC. Laat een reactie achter voor F.C.E. Bank PLC. F.C.E. Bank PLC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C.E. Bank PLC. Leave a respond for F.C.E. Bank PLC. F.C.E. Bank PLC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C.E. Bank PLC op de google maps. Adres en contacten F.C.E. Bank PLC
Location of F.C.E. Bank PLC on the google maps. Address and contacts of F.C.E. Bank PLC

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C.E. Bank PLC F.C.E. Bank PLC: EDDY BOERJAN | EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER | ateliers lepage SPRL | Wirtz | Archemedia

Other related companies as F.C.E. Bank PLC: EDDY BOERJAN | EUROPOLE BUSINESS SERVICE CENTER | ateliers lepage SPRL | Wirtz | Archemedia

F.C.E. Bank PLC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is F.C.E. Bank PLC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04367858886. Het bedrijf F.C.E. Bank PLC bevindt zich op het adres: Hunderenveldlaan 10,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in F.C.E. Bank PLC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.C.E. Bank PLC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C.E. Bank PLC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C.E. Bank PLC, openstaande posities, locatie van F.C.E. Bank PLC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

F.C.E. Bank PLC is a company, that was registered 2006 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is F.C.E. Bank PLC, company assigned to the tax number BE04367858886. The company F.C.E. Bank PLC is located at the address: Hunderenveldlaan 10,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in F.C.E. Bank PLC were not found.
The main activity of F.C.E. Bank PLC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C.E. Bank PLC is not available. You also can look at reviews of F.C.E. Bank PLC, open positions, location of F.C.E. Bank PLC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C.E. Bank PLC, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C.E. Bank PLC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C.E. Bank PLC, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C.E. Bank PLC, employees, financial statistics.