Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

Particuliere bedrijvenBouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers • Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe
Private companiesBuilding Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers • Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

Contactgegevens Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Belliardstraat 137,1040, België

Telefoon (phone): 02 738 75 96 02 738 75 96

Fax (fax): 02 736 29 85 02 736 29 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe
Products information Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

BTW identificatienummer (tax): BE07926330566
Ondernemingsnummer: 7314117431
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe
(Get full report from official database of BE for Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe
Addition kinds of activities for Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

206601. Cacaobonen verwerking | Cacao bean processing
359200. Carburatoren, zuigers, zuigerringen en kleppen | Carburetors, pistons, piston rings and valves
17999920. Glasvertoning, architectonisch of automobiel | Glass tinting, architectural or automotive
24990204. Schoenmakers | Shoe stretchers
28190103. Bromine, elementair | Bromine, elemental
35230418. Watertroggen | Water troughs
50910702. kano's | Canoes
80110302. Gezondheids onderhoudsorganisatie | Health maintenance organization

Werken bij Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: CLEANDIENST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

  • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe in sociale netwerken
Look for responds of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Laat een reactie achter voor Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Leave a respond for Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe. Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe op de google maps. Adres en contacten Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe
Location of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe on the google maps. Address and contacts of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe

Andere gerelateerde bedrijven als come Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: Hoste Bos- & Haagplantsoenkwekerij | Creamobil NV | ABB-Asea Brown Boveri N.V. | Etablissement Henri Bloemendael et Fils N.V. | Makubo N.V.

Other related companies as Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe: Hoste Bos- & Haagplantsoenkwekerij | Creamobil NV | ABB-Asea Brown Boveri N.V. | Etablissement Henri Bloemendael et Fils N.V. | Makubo N.V.

Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07926330566. Het bedrijf Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe bevindt zich op het adres: Belliardstraat 137,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, openstaande posities, locatie van Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is a company, that was registered 2011 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, company assigned to the tax number BE07926330566. The company Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is located at the address: Belliardstraat 137,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe were not found.
The main activity of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe is not available. You also can look at reviews of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, open positions, location of Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bibliothèque Solvay (La) à la Maison de l'Europe, employees, financial statistics.