ABB-Asea Brown Boveri N.V.

Contactgegevens ABB-Asea Brown Boveri N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB-Asea Brown Boveri N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB-Asea Brown Boveri N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoge Wei 27, B-1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): (02) 7186311 (02) 7186311

Fax (fax): (02) 7186666 (02) 7186666

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB-Asea Brown Boveri N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB-Asea Brown Boveri N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB-Asea Brown Boveri N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB-Asea Brown Boveri N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB-Asea Brown Boveri N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB-Asea Brown Boveri N.V.
Products information ABB-Asea Brown Boveri N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04853179931
Ondernemingsnummer: 9183715820
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABB-Asea Brown Boveri N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB-Asea Brown Boveri N.V.
(Get full report from official database of BE for ABB-Asea Brown Boveri N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB-Asea Brown Boveri N.V.
Addition kinds of activities for ABB-Asea Brown Boveri N.V.

505103. Koperproducten | Copper products
07230204. Bloemmalen, douanediensten | Flour milling, custom services
23920501. Vaatdoeken, nonwoven textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Dishcloths, nonwoven textile: made from purchased materials
32810502. Monumenten, gesneden steen (niet alleen afwerking of lettering) | Monuments, cut stone (not finishing or lettering only)
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
50840107. Voedselproductie machines | Food product manufacturing machinery
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
79480104. Stock car racing | Stock car racing
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons

Werken bij ABB-Asea Brown Boveri N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB-Asea Brown Boveri N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Denderbelle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERBELLE)

    Regio: DENDERBELLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

Zoek naar antwoorden van ABB-Asea Brown Boveri N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ABB-Asea Brown Boveri N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Laat een reactie achter voor ABB-Asea Brown Boveri N.V.. ABB-Asea Brown Boveri N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB-Asea Brown Boveri N.V.. Leave a respond for ABB-Asea Brown Boveri N.V.. ABB-Asea Brown Boveri N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB-Asea Brown Boveri N.V. op de google maps. Adres en contacten ABB-Asea Brown Boveri N.V.
Location of ABB-Asea Brown Boveri N.V. on the google maps. Address and contacts of ABB-Asea Brown Boveri N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB-Asea Brown Boveri N.V. ABB-Asea Brown Boveri N.V.: CLUB CYNOLOGIQUE ST-JOSEPH ASBL | Metal Concept SPRL | Europa-Hotel BVBA | Depoorter G | Stac

Other related companies as ABB-Asea Brown Boveri N.V.: CLUB CYNOLOGIQUE ST-JOSEPH ASBL | Metal Concept SPRL | Europa-Hotel BVBA | Depoorter G | Stac

ABB-Asea Brown Boveri N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB-Asea Brown Boveri N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04853179931. Het bedrijf ABB-Asea Brown Boveri N.V. bevindt zich op het adres: Hoge Wei 27, B-1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABB-Asea Brown Boveri N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB-Asea Brown Boveri N.V. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB-Asea Brown Boveri N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB-Asea Brown Boveri N.V., openstaande posities, locatie van ABB-Asea Brown Boveri N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABB-Asea Brown Boveri N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ABB-Asea Brown Boveri N.V., company assigned to the tax number BE04853179931. The company ABB-Asea Brown Boveri N.V. is located at the address: Hoge Wei 27, B-1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABB-Asea Brown Boveri N.V. were not found.
The main activity of ABB-Asea Brown Boveri N.V. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB-Asea Brown Boveri N.V. is not available. You also can look at reviews of ABB-Asea Brown Boveri N.V., open positions, location of ABB-Asea Brown Boveri N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB-Asea Brown Boveri N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB-Asea Brown Boveri N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB-Asea Brown Boveri N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB-Asea Brown Boveri N.V., employees, financial statistics.