't Fonteintje (Landhuis)

Contactgegevens 't Fonteintje (Landhuis): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Fonteintje (Landhuis): address, phone, fax, email, website, opening hours

't Fonteintje (Landhuis)

Regio (region): Wervik, België

Adres (address): Vosstraat 9B,8940, België

Telefoon (phone): 056 51 19 23 056 51 19 23

Fax (fax): +32 (61) 916-61-31 +32 (61) 916-61-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Fonteintje (Landhuis): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Fonteintje (Landhuis)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Fonteintje (Landhuis)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Fonteintje (Landhuis), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Fonteintje (Landhuis). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Fonteintje (Landhuis), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Fonteintje (Landhuis). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Fonteintje (Landhuis)
Products information 't Fonteintje (Landhuis)

BTW identificatienummer (tax): BE07909851074
Ondernemingsnummer: 4243438720
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 't Fonteintje (Landhuis) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Fonteintje (Landhuis)
(Get full report from official database of BE for 't Fonteintje (Landhuis))

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Fonteintje (Landhuis)
Addition kinds of activities for 't Fonteintje (Landhuis)

735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
58120312. Hotdog stand | Hot dog stand
73890700. Afwerking diensten | Finishing services
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij 't Fonteintje (Landhuis): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Fonteintje (Landhuis): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Fonteintje (Landhuis). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Fonteintje (Landhuis). Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener nettenmachine (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediener van de nettenmachine zorg je voor de bediening en de goede werking van de machine

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Huishoudhulp Dienstencheques (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: GLANZER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp - dagelijkse schoonmaak bij mensen thuis, regio Zandhoven

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

Zoek naar antwoorden van 't Fonteintje (Landhuis) in sociale netwerken
Look for responds of 't Fonteintje (Landhuis) in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Fonteintje (Landhuis). Laat een reactie achter voor 't Fonteintje (Landhuis). 't Fonteintje (Landhuis) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Fonteintje (Landhuis). Leave a respond for 't Fonteintje (Landhuis). 't Fonteintje (Landhuis) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Fonteintje (Landhuis) op de google maps. Adres en contacten 't Fonteintje (Landhuis)
Location of 't Fonteintje (Landhuis) on the google maps. Address and contacts of 't Fonteintje (Landhuis)

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Fonteintje (Landhuis) 't Fonteintje (Landhuis): DREDGING INTERNATIONAL NV | Wintermans J NV | Rose & Associés S.A. | Imas | Investitus S.A

Other related companies as 't Fonteintje (Landhuis): DREDGING INTERNATIONAL NV | Wintermans J NV | Rose & Associés S.A. | Imas | Investitus S.A

't Fonteintje (Landhuis) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Wervik, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Fonteintje (Landhuis), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07909851074. Het bedrijf 't Fonteintje (Landhuis) bevindt zich op het adres: Vosstraat 9B,8940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 't Fonteintje (Landhuis) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Fonteintje (Landhuis) is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Fonteintje (Landhuis) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Fonteintje (Landhuis), openstaande posities, locatie van 't Fonteintje (Landhuis) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Fonteintje (Landhuis) is a company, that was registered 2004 in Wervik region, Belgium. Full name of company is 't Fonteintje (Landhuis), company assigned to the tax number BE07909851074. The company 't Fonteintje (Landhuis) is located at the address: Vosstraat 9B,8940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 't Fonteintje (Landhuis) were not found.
The main activity of 't Fonteintje (Landhuis) is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Fonteintje (Landhuis) is not available. You also can look at reviews of 't Fonteintje (Landhuis), open positions, location of 't Fonteintje (Landhuis) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Fonteintje (Landhuis), Wervik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Fonteintje (Landhuis), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Fonteintje (Landhuis), Wervik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Fonteintje (Landhuis), employees, financial statistics.