Imas

Contactgegevens Imas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Imas

Regio (region): Deurne, Not Applicable 2600 - Belgium, België

Adres (address): Corneel Schutstraat, België

Telefoon (phone): 32 32 88 47 38 32 32 88 47 38

Fax (fax): +32 (84) 471-24-80 +32 (84) 471-24-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imas
Products information Imas

BTW identificatienummer (tax): BE09688812255
Ondernemingsnummer: 7223205566
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Imas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imas
(Get full report from official database of BE for Imas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Imas
Addition kinds of activities for Imas

08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
14559906. Slip klei mijnbouw | Slip clay mining
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij Imas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imas. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als elektricien ben je verantwoordelijk voor algemene elektrische installaties - Je staat in voor slijpen, kappen en het plaatsen van leidingen - Je plaatst ook branddetectie- en beveiligingsinstallaties, alsook databekabeling

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Zelfstandig Kinderpsycholoog / Kindertherapeut (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FEINBREIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologenpraktijk Feinbrein in Menen zoekt een zelfstandig psycholoog/psychotherapeut voor de ondersteuning van kinderen, jongeren en hun gezin. U werkt actief samen met verwijzers of andere relevante partners.

Zoek naar antwoorden van Imas in sociale netwerken
Look for responds of Imas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imas. Laat een reactie achter voor Imas. Imas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imas. Leave a respond for Imas. Imas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imas op de google maps. Adres en contacten Imas
Location of Imas on the google maps. Address and contacts of Imas

Andere gerelateerde bedrijven als come Imas Imas: Bleu de Chine SPRL | Vrijders Bert kinekabinet BVBA | Immobiliën Laurijssen | C.R.E | Webmedia

Other related companies as Imas: Bleu de Chine SPRL | Vrijders Bert kinekabinet BVBA | Immobiliën Laurijssen | C.R.E | Webmedia

Imas is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Deurne, Not Applicable 2600 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Imas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09688812255. Het bedrijf Imas bevindt zich op het adres: Corneel Schutstraat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Imas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imas is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imas, openstaande posities, locatie van Imas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Imas is a company, that was registered 1990 in Deurne, Not Applicable 2600 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Imas, company assigned to the tax number BE09688812255. The company Imas is located at the address: Corneel Schutstraat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Imas were not found.
The main activity of Imas is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Imas is not available. You also can look at reviews of Imas, open positions, location of Imas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imas, Deurne, Not Applicable 2600 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imas, Deurne, Not Applicable 2600 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imas, employees, financial statistics.