FARLA BELGIUM BVBA

Contactgegevens FARLA BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FARLA BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FARLA BELGIUM BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Leemstraat 192,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 74 74 03 230 74 74

Fax (fax): 03 218 86 17 03 218 86 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FARLA BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FARLA BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FARLA BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FARLA BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FARLA BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FARLA BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FARLA BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FARLA BELGIUM BVBA
Products information FARLA BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04179992675
Ondernemingsnummer: 5246490478
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in FARLA BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FARLA BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FARLA BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FARLA BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FARLA BELGIUM BVBA

367499. Halfgeleiders en aanverwante apparaten, nec | Semiconductors and related devices, nec
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
30110201. Landbouwbanden, pneumatisch | Agricultural tires, pneumatic
36710102. Televisie buizen | Television tubes
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment

Werken bij FARLA BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FARLA BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FARLA BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FARLA BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appelteire-Eichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELTERRE-EICHEM)

    Regio: APPELTERRE-EICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van FARLA BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FARLA BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FARLA BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FARLA BELGIUM BVBA. FARLA BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FARLA BELGIUM BVBA. Leave a respond for FARLA BELGIUM BVBA. FARLA BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FARLA BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FARLA BELGIUM BVBA
Location of FARLA BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FARLA BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FARLA BELGIUM BVBA FARLA BELGIUM BVBA: D ENGELS BVBA | Cosemans NV | Kamps J & Co SA | Les Domaines De Vinsmoselle | De Verenigde Fiduciaires nv

Other related companies as FARLA BELGIUM BVBA: D ENGELS BVBA | Cosemans NV | Kamps J & Co SA | Les Domaines De Vinsmoselle | De Verenigde Fiduciaires nv

FARLA BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FARLA BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179992675. Het bedrijf FARLA BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 192,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in FARLA BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FARLA BELGIUM BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FARLA BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FARLA BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FARLA BELGIUM BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FARLA BELGIUM BVBA is a company, that was registered 2003 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FARLA BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE04179992675. The company FARLA BELGIUM BVBA is located at the address: Lange Leemstraat 192,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in FARLA BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FARLA BELGIUM BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FARLA BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FARLA BELGIUM BVBA, open positions, location of FARLA BELGIUM BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FARLA BELGIUM BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FARLA BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FARLA BELGIUM BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FARLA BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.