Kamps J & Co SA

Contactgegevens Kamps J & Co SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kamps J & Co SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kamps J & Co SA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Sainctelettesquare 12,1000, België

Telefoon (phone): 02 219 10 60 02 219 10 60

Fax (fax): 02 217 41 31 02 217 41 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kamps J & Co SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kamps J & Co SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kamps J & Co SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kamps J & Co SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kamps J & Co SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kamps J & Co SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kamps J & Co SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kamps J & Co SA
Products information Kamps J & Co SA

BTW identificatienummer (tax): BE09443267822
Ondernemingsnummer: 6470092773
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Kamps J & Co SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kamps J & Co SA
(Get full report from official database of BE for Kamps J & Co SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kamps J & Co SA
Addition kinds of activities for Kamps J & Co SA

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
25110203. Stoelen, huishouden, behalve gestoffeerd: hout | Chairs, household, except upholstered: wood
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij Kamps J & Co SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kamps J & Co SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kamps J & Co SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kamps J & Co SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

Zoek naar antwoorden van Kamps J & Co SA in sociale netwerken
Look for responds of Kamps J & Co SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kamps J & Co SA. Laat een reactie achter voor Kamps J & Co SA. Kamps J & Co SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kamps J & Co SA. Leave a respond for Kamps J & Co SA. Kamps J & Co SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kamps J & Co SA op de google maps. Adres en contacten Kamps J & Co SA
Location of Kamps J & Co SA on the google maps. Address and contacts of Kamps J & Co SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kamps J & Co SA Kamps J & Co SA: Martens Dirk | Bayard-Bodson-de Lamotte-Toussaint Cabinet d'Avocats | Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV | Crossfactory | MEGAForce BVBA

Other related companies as Kamps J & Co SA: Martens Dirk | Bayard-Bodson-de Lamotte-Toussaint Cabinet d'Avocats | Algemene Bezettings- en gyprocwerken Herman NV | Crossfactory | MEGAForce BVBA

Kamps J & Co SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Kamps J & Co SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09443267822. Het bedrijf Kamps J & Co SA bevindt zich op het adres: Sainctelettesquare 12,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Kamps J & Co SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kamps J & Co SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kamps J & Co SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kamps J & Co SA, openstaande posities, locatie van Kamps J & Co SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kamps J & Co SA is a company, that was registered 2012 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Kamps J & Co SA, company assigned to the tax number BE09443267822. The company Kamps J & Co SA is located at the address: Sainctelettesquare 12,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Kamps J & Co SA were not found.
The main activity of Kamps J & Co SA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Kamps J & Co SA is not available. You also can look at reviews of Kamps J & Co SA, open positions, location of Kamps J & Co SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kamps J & Co SA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kamps J & Co SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kamps J & Co SA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kamps J & Co SA, employees, financial statistics.