Brahma Kumaris VZW

Contactgegevens Brahma Kumaris VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brahma Kumaris VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brahma Kumaris VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Coupure 286,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 77 13 09 225 77 13

Fax (fax): 09 225 77 13 09 225 77 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brahma Kumaris VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brahma Kumaris VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brahma Kumaris VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brahma Kumaris VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brahma Kumaris VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brahma Kumaris VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brahma Kumaris VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brahma Kumaris VZW
Products information Brahma Kumaris VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09187286376
Ondernemingsnummer: 6772216796
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 742,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Brahma Kumaris VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brahma Kumaris VZW
(Get full report from official database of BE for Brahma Kumaris VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brahma Kumaris VZW
Addition kinds of activities for Brahma Kumaris VZW

349700. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
23710101. Kleding, bont | Apparel, fur
51410000. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij Brahma Kumaris VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brahma Kumaris VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brahma Kumaris VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brahma Kumaris VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van Brahma Kumaris VZW in sociale netwerken
Look for responds of Brahma Kumaris VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brahma Kumaris VZW. Laat een reactie achter voor Brahma Kumaris VZW. Brahma Kumaris VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brahma Kumaris VZW. Leave a respond for Brahma Kumaris VZW. Brahma Kumaris VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brahma Kumaris VZW op de google maps. Adres en contacten Brahma Kumaris VZW
Location of Brahma Kumaris VZW on the google maps. Address and contacts of Brahma Kumaris VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Brahma Kumaris VZW Brahma Kumaris VZW: Cuppens NV | Autocars Jean Vandermeersch | B W NOORDHEUVEL | Metys S.A. | 26A Rue de Dreumont

Other related companies as Brahma Kumaris VZW: Cuppens NV | Autocars Jean Vandermeersch | B W NOORDHEUVEL | Metys S.A. | 26A Rue de Dreumont

Brahma Kumaris VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Brahma Kumaris VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09187286376. Het bedrijf Brahma Kumaris VZW bevindt zich op het adres: Coupure 286,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 742,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Brahma Kumaris VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brahma Kumaris VZW is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brahma Kumaris VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brahma Kumaris VZW, openstaande posities, locatie van Brahma Kumaris VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brahma Kumaris VZW is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Brahma Kumaris VZW, company assigned to the tax number BE09187286376. The company Brahma Kumaris VZW is located at the address: Coupure 286,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 742,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Brahma Kumaris VZW were not found.
The main activity of Brahma Kumaris VZW is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brahma Kumaris VZW is not available. You also can look at reviews of Brahma Kumaris VZW, open positions, location of Brahma Kumaris VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brahma Kumaris VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brahma Kumaris VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brahma Kumaris VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brahma Kumaris VZW, employees, financial statistics.