26A Rue de Dreumont

Contactgegevens 26A Rue de Dreumont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 26A Rue de Dreumont: address, phone, fax, email, website, opening hours

26A Rue de Dreumont

Regio (region): Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium, België

Adres (address): Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium België

Telefoon (phone): 32-71-875 037 32-71-875 037

Fax (fax): 32-71-875 037 32-71-875 037

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 26A Rue de Dreumont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "26A Rue de Dreumont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "26A Rue de Dreumont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 26A Rue de Dreumont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 26A Rue de Dreumont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 26A Rue de Dreumont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 26A Rue de Dreumont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 26A Rue de Dreumont
Products information 26A Rue de Dreumont

BTW identificatienummer (tax): BE07393768310
Ondernemingsnummer: 8580017089
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 26A Rue de Dreumont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 26A Rue de Dreumont
(Get full report from official database of BE for 26A Rue de Dreumont)

Aanvulling soorten activiteiten voor 26A Rue de Dreumont
Addition kinds of activities for 26A Rue de Dreumont

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
31490000. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
73749902. Data processing service | Data processing service
79299902. Actrice | Actress

Werken bij 26A Rue de Dreumont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 26A Rue de Dreumont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 26A Rue de Dreumont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 26A Rue de Dreumont. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student planner kerstvakantie 2018 (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om te werken als planner bij onze klant te Houthalen. Als logistiek planner sta je in voor de opvolging van de planning (personeelsplanning) Je bent een vlot persoon en houdt ervan om veel telefonische contacten te hebben. Je werkt in dagdienst van maandag tem donderdag van 6u-14u en op vrijdag 6u-13u30. Je bent beschikbaar gedurende de hele kerstvakantie en eventueel ook herstvakantie

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van 26A Rue de Dreumont in sociale netwerken
Look for responds of 26A Rue de Dreumont in social networks

Lees alle opmerkingen voor 26A Rue de Dreumont. Laat een reactie achter voor 26A Rue de Dreumont. 26A Rue de Dreumont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 26A Rue de Dreumont. Leave a respond for 26A Rue de Dreumont. 26A Rue de Dreumont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 26A Rue de Dreumont op de google maps. Adres en contacten 26A Rue de Dreumont
Location of 26A Rue de Dreumont on the google maps. Address and contacts of 26A Rue de Dreumont

Andere gerelateerde bedrijven als come 26A Rue de Dreumont 26A Rue de Dreumont: A.E. Klaus Van Reeth | Van Acker & Cie BVBA | BROTHER-DICTEE-CENTER | Neuhaus N.V. | ter Laak Consulting

Other related companies as 26A Rue de Dreumont: A.E. Klaus Van Reeth | Van Acker & Cie BVBA | BROTHER-DICTEE-CENTER | Neuhaus N.V. | ter Laak Consulting

26A Rue de Dreumont is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is 26A Rue de Dreumont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07393768310. Het bedrijf 26A Rue de Dreumont bevindt zich op het adres: Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 26A Rue de Dreumont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 26A Rue de Dreumont is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 26A Rue de Dreumont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 26A Rue de Dreumont, openstaande posities, locatie van 26A Rue de Dreumont op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

26A Rue de Dreumont is a company, that was registered 1986 in Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium region, Belgium. Full name of company is 26A Rue de Dreumont, company assigned to the tax number BE07393768310. The company 26A Rue de Dreumont is located at the address: Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 26A Rue de Dreumont were not found.
The main activity of 26A Rue de Dreumont is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 26A Rue de Dreumont is not available. You also can look at reviews of 26A Rue de Dreumont, open positions, location of 26A Rue de Dreumont on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 26A Rue de Dreumont, Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 26A Rue de Dreumont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 26A Rue de Dreumont, Villers-la-Ville, Not Applicable B-1495 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 26A Rue de Dreumont, employees, financial statistics.