Pillen R.W.J.

Contactgegevens Pillen R.W.J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pillen R.W.J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pillen R.W.J.

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Rozenhoedkaai 2,8000, België

Telefoon (phone): 050 34 59 55; 050 67 62 95 050 34 59 55; 050 67 62 95

Fax (fax): +32 (51) 341-11-82 +32 (51) 341-11-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pillen R.W.J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pillen R.W.J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pillen R.W.J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pillen R.W.J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pillen R.W.J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pillen R.W.J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pillen R.W.J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pillen R.W.J.
Products information Pillen R.W.J.

BTW identificatienummer (tax): BE05683471679
Ondernemingsnummer: 3394744873
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pillen R.W.J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pillen R.W.J.
(Get full report from official database of BE for Pillen R.W.J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pillen R.W.J.
Addition kinds of activities for Pillen R.W.J.

01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
10949901. Carnotiet mijnbouw | Carnotite mining
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
36630110. Ontvangers, radiocommunicatie | Receivers, radio communications
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
54519901. Boter | Butter
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij Pillen R.W.J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pillen R.W.J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pillen R.W.J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pillen R.W.J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Magazijnbeheerder (admin + hands-on) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw ervaring binnen de logistiek en het magazijn zijn een echte meerwaarde. Magazijn onderhoud: Je staat ervoor in dat het magazijn op de juiste manier wordt onderhouden (gemakkelijke toegang tot reserveonderdelen, gemakkelijke identificatie, veiligheid van apparatuur en personen) Je zorgt ervoor dat afdelingsregels en voorschriften vanuit compliance-perspectief in het magazijn worden gevolgd Reserveonderdelen: Je zorgt ervoor dat alle aanvragen voor reserveonderdelen tijdig worden beantwoord en verzorgt de opvolging Database beheer: Je registreert alle backoffice-servicerapporten Verder sta je ook in voor het veiligheidsbeleid binnen het magazijn en denk je mee na over verbeteringen.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van Pillen R.W.J. in sociale netwerken
Look for responds of Pillen R.W.J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pillen R.W.J.. Laat een reactie achter voor Pillen R.W.J.. Pillen R.W.J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pillen R.W.J.. Leave a respond for Pillen R.W.J.. Pillen R.W.J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pillen R.W.J. op de google maps. Adres en contacten Pillen R.W.J.
Location of Pillen R.W.J. on the google maps. Address and contacts of Pillen R.W.J.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pillen R.W.J. Pillen R.W.J.: Jaminon Occasion | MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA | Living Stone BVBA | Wauters & Zonen | InterNatura s.p.r.l

Other related companies as Pillen R.W.J.: Jaminon Occasion | MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA | Living Stone BVBA | Wauters & Zonen | InterNatura s.p.r.l

Pillen R.W.J. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Pillen R.W.J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05683471679. Het bedrijf Pillen R.W.J. bevindt zich op het adres: Rozenhoedkaai 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pillen R.W.J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pillen R.W.J. is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pillen R.W.J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pillen R.W.J., openstaande posities, locatie van Pillen R.W.J. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pillen R.W.J. is a company, that was registered 1991 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Pillen R.W.J., company assigned to the tax number BE05683471679. The company Pillen R.W.J. is located at the address: Rozenhoedkaai 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pillen R.W.J. were not found.
The main activity of Pillen R.W.J. is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Pillen R.W.J. is not available. You also can look at reviews of Pillen R.W.J., open positions, location of Pillen R.W.J. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pillen R.W.J., Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pillen R.W.J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pillen R.W.J., Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pillen R.W.J., employees, financial statistics.