De Caesstecker Gebr BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • De Caesstecker Gebr BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • De Caesstecker Gebr BVBA

Contactgegevens De Caesstecker Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Caesstecker Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Caesstecker Gebr BVBA

Regio (region): Kortemark, België

Adres (address): Processiestraat 2,8610, België

Telefoon (phone): 051 56 60 85; 051 56 68 54 051 56 60 85; 051 56 68 54

Fax (fax): 051 56 97 93 051 56 97 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Caesstecker Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Caesstecker Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Caesstecker Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Caesstecker Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Caesstecker Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Caesstecker Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Caesstecker Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Caesstecker Gebr BVBA
Products information De Caesstecker Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08056518554
Ondernemingsnummer: 4572479248
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Caesstecker Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Caesstecker Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for De Caesstecker Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Caesstecker Gebr BVBA
Addition kinds of activities for De Caesstecker Gebr BVBA

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
32970304. Pyrolytische grafiet | Pyrolytic graphite
49610000. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty

Werken bij De Caesstecker Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Caesstecker Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Caesstecker Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Caesstecker Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van De Caesstecker Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Caesstecker Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Caesstecker Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor De Caesstecker Gebr BVBA. De Caesstecker Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Caesstecker Gebr BVBA. Leave a respond for De Caesstecker Gebr BVBA. De Caesstecker Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Caesstecker Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten De Caesstecker Gebr BVBA
Location of De Caesstecker Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of De Caesstecker Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Caesstecker Gebr BVBA De Caesstecker Gebr BVBA: NOVA BVBA | Edith | GARAGE CALLENS-BOUCKAERT BVBA | Zandhandel Roeselare nv | IMPULS groep

Other related companies as De Caesstecker Gebr BVBA: NOVA BVBA | Edith | GARAGE CALLENS-BOUCKAERT BVBA | Zandhandel Roeselare nv | IMPULS groep

De Caesstecker Gebr BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortemark, België. De volledige naam van het bedrijf is De Caesstecker Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08056518554. Het bedrijf De Caesstecker Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Processiestraat 2,8610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Caesstecker Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Caesstecker Gebr BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Caesstecker Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Caesstecker Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van De Caesstecker Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Caesstecker Gebr BVBA is a company, that was registered 2005 in Kortemark region, Belgium. Full name of company is De Caesstecker Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE08056518554. The company De Caesstecker Gebr BVBA is located at the address: Processiestraat 2,8610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Caesstecker Gebr BVBA were not found.
The main activity of De Caesstecker Gebr BVBA is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Caesstecker Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of De Caesstecker Gebr BVBA, open positions, location of De Caesstecker Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Caesstecker Gebr BVBA, Kortemark: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Caesstecker Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Caesstecker Gebr BVBA, Kortemark: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Caesstecker Gebr BVBA, employees, financial statistics.