David Interieur BVBA

Contactgegevens David Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data David Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

David Interieur BVBA

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Schuurstraat 74,9040, België

Telefoon (phone): 09 228 32 52 09 228 32 52

Fax (fax): 09 238 30 29 09 238 30 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) David Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "David Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "David Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van David Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen David Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of David Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees David Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti David Interieur BVBA
Products information David Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05080871582
Ondernemingsnummer: 5110260009
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in David Interieur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor David Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for David Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor David Interieur BVBA
Addition kinds of activities for David Interieur BVBA

25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
46139900. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij David Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in David Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor David Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for David Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van David Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of David Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor David Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor David Interieur BVBA. David Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for David Interieur BVBA. Leave a respond for David Interieur BVBA. David Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie David Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten David Interieur BVBA
Location of David Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of David Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come David Interieur BVBA David Interieur BVBA: Totem Communication SPRL | Datacap NV | Kuwait Petroleum-Q8 | Van Extergem P BVBA | Evolution Products

Other related companies as David Interieur BVBA: Totem Communication SPRL | Datacap NV | Kuwait Petroleum-Q8 | Van Extergem P BVBA | Evolution Products

David Interieur BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is David Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05080871582. Het bedrijf David Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Schuurstraat 74,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in David Interieur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van David Interieur BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van David Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van David Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van David Interieur BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

David Interieur BVBA is a company, that was registered 2011 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is David Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE05080871582. The company David Interieur BVBA is located at the address: Schuurstraat 74,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in David Interieur BVBA were not found.
The main activity of David Interieur BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of David Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of David Interieur BVBA, open positions, location of David Interieur BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over David Interieur BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf David Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about David Interieur BVBA, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company David Interieur BVBA, employees, financial statistics.