Kuwait Petroleum-Q8

Contactgegevens Kuwait Petroleum-Q8: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kuwait Petroleum-Q8: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kuwait Petroleum-Q8

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Kustlaan 152,8300, België

Telefoon (phone): 050 60 26 25 050 60 26 25

Fax (fax): 050 60 26 25 050 60 26 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kuwait Petroleum-Q8: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kuwait Petroleum-Q8"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kuwait Petroleum-Q8"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kuwait Petroleum-Q8, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kuwait Petroleum-Q8. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kuwait Petroleum-Q8, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kuwait Petroleum-Q8. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kuwait Petroleum-Q8
Products information Kuwait Petroleum-Q8

BTW identificatienummer (tax): BE04422241210
Ondernemingsnummer: 5385467529
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Kuwait Petroleum-Q8 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kuwait Petroleum-Q8
(Get full report from official database of BE for Kuwait Petroleum-Q8)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kuwait Petroleum-Q8
Addition kinds of activities for Kuwait Petroleum-Q8

251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
508200. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
01619906. Squash boerderij | Squash farm
17999933. Screening contractor: raam, deur, etc. | Screening contractor: window, door, etc.
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
50430102. Apparatuur ontwikkelen, fotografisch | Developing apparatus, photographic
59469901. camera's | Cameras
59990700. Motor- en motoruitrusting en benodigdheden | Engine and motor equipment and supplies
95110204. Waterbeschermingsbureau, overheid | Water pollution control agency, government

Werken bij Kuwait Petroleum-Q8: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kuwait Petroleum-Q8: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kuwait Petroleum-Q8. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kuwait Petroleum-Q8. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van Kuwait Petroleum-Q8 in sociale netwerken
Look for responds of Kuwait Petroleum-Q8 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kuwait Petroleum-Q8. Laat een reactie achter voor Kuwait Petroleum-Q8. Kuwait Petroleum-Q8 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kuwait Petroleum-Q8. Leave a respond for Kuwait Petroleum-Q8. Kuwait Petroleum-Q8 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kuwait Petroleum-Q8 op de google maps. Adres en contacten Kuwait Petroleum-Q8
Location of Kuwait Petroleum-Q8 on the google maps. Address and contacts of Kuwait Petroleum-Q8

Andere gerelateerde bedrijven als come Kuwait Petroleum-Q8 Kuwait Petroleum-Q8: Bemac SA | Coiffure | Pexsters Boetiek | Vermees Herenkleding | G&B Construction SA

Other related companies as Kuwait Petroleum-Q8: Bemac SA | Coiffure | Pexsters Boetiek | Vermees Herenkleding | G&B Construction SA

Kuwait Petroleum-Q8 is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is Kuwait Petroleum-Q8, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04422241210. Het bedrijf Kuwait Petroleum-Q8 bevindt zich op het adres: Kustlaan 152,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kuwait Petroleum-Q8 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kuwait Petroleum-Q8 is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kuwait Petroleum-Q8 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kuwait Petroleum-Q8, openstaande posities, locatie van Kuwait Petroleum-Q8 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kuwait Petroleum-Q8 is a company, that was registered 1986 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is Kuwait Petroleum-Q8, company assigned to the tax number BE04422241210. The company Kuwait Petroleum-Q8 is located at the address: Kustlaan 152,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kuwait Petroleum-Q8 were not found.
The main activity of Kuwait Petroleum-Q8 is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kuwait Petroleum-Q8 is not available. You also can look at reviews of Kuwait Petroleum-Q8, open positions, location of Kuwait Petroleum-Q8 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kuwait Petroleum-Q8, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kuwait Petroleum-Q8, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kuwait Petroleum-Q8, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kuwait Petroleum-Q8, employees, financial statistics.