GENERAL DEKO MAG TUTINO

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • GENERAL DEKO MAG TUTINO
Private companiesCoal Mining • GENERAL DEKO MAG TUTINO

Contactgegevens GENERAL DEKO MAG TUTINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL DEKO MAG TUTINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL DEKO MAG TUTINO

Regio (region): Fléron (Romsée), België

Adres (address): Rue Roosevelt 36,4624, België

Telefoon (phone): 04 221 24 55 04 221 24 55

Fax (fax): 04 221 24 55 04 221 24 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL DEKO MAG TUTINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL DEKO MAG TUTINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL DEKO MAG TUTINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL DEKO MAG TUTINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL DEKO MAG TUTINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL DEKO MAG TUTINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL DEKO MAG TUTINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL DEKO MAG TUTINO
Products information GENERAL DEKO MAG TUTINO

BTW identificatienummer (tax): BE08455596923
Ondernemingsnummer: 5434082031
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GENERAL DEKO MAG TUTINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL DEKO MAG TUTINO
(Get full report from official database of BE for GENERAL DEKO MAG TUTINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL DEKO MAG TUTINO
Addition kinds of activities for GENERAL DEKO MAG TUTINO

357800. Berekenings- en boekhoudapparatuur | Calculating and accounting equipment
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
38440000. Röntgenapparatuur en buizen | X-ray apparatus and tubes

Werken bij GENERAL DEKO MAG TUTINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL DEKO MAG TUTINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL DEKO MAG TUTINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL DEKO MAG TUTINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Logistiek Coördinator (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: PROMOPLAN

    Type: Vaste Job

    Je coördineert en staat in voor het logistieke beheer van de verschillende projecten van onze klanten, dit zowel voor inkomend als uitgaand promomateriaal Dagelijks coördineer en plan je het werk binnen jouw team. Aan de hand van een transportbon, pick je het promomateriaal en zet je dit klaar op verzendlocatie. Ook het inkomend promomateriaal controleer je, maak je proper en plaats je in de voorraadrekken. Je coacht jouw mensen, begeleidt hen, volgt hen op en stuurt hen bij waar nodig. Tevens zorg je voor de goede werking in je team. Je draagt zorg voor een efficiënte werking van de bestaande logistieke processen, maar je durft deze ook kritisch te benaderen en te veranderen wanneer nodig. Creatie en accurate opvolging van alle goederen in de database, behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat voortdurend met iedereen in verbinding en communiceert duidelijk.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van GENERAL DEKO MAG TUTINO in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL DEKO MAG TUTINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL DEKO MAG TUTINO. Laat een reactie achter voor GENERAL DEKO MAG TUTINO. GENERAL DEKO MAG TUTINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL DEKO MAG TUTINO. Leave a respond for GENERAL DEKO MAG TUTINO. GENERAL DEKO MAG TUTINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL DEKO MAG TUTINO op de google maps. Adres en contacten GENERAL DEKO MAG TUTINO
Location of GENERAL DEKO MAG TUTINO on the google maps. Address and contacts of GENERAL DEKO MAG TUTINO

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL DEKO MAG TUTINO GENERAL DEKO MAG TUTINO: Autobussen De Reys NV | Rombouts-Neyrinck & Co | Robeys Huet | Alma N.V. | Zilverstad N.V.

Other related companies as GENERAL DEKO MAG TUTINO: Autobussen De Reys NV | Rombouts-Neyrinck & Co | Robeys Huet | Alma N.V. | Zilverstad N.V.

GENERAL DEKO MAG TUTINO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Fléron (Romsée), België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL DEKO MAG TUTINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455596923. Het bedrijf GENERAL DEKO MAG TUTINO bevindt zich op het adres: Rue Roosevelt 36,4624. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GENERAL DEKO MAG TUTINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL DEKO MAG TUTINO is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL DEKO MAG TUTINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL DEKO MAG TUTINO, openstaande posities, locatie van GENERAL DEKO MAG TUTINO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENERAL DEKO MAG TUTINO is a company, that was registered 2008 in Fléron (Romsée) region, Belgium. Full name of company is GENERAL DEKO MAG TUTINO, company assigned to the tax number BE08455596923. The company GENERAL DEKO MAG TUTINO is located at the address: Rue Roosevelt 36,4624. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GENERAL DEKO MAG TUTINO were not found.
The main activity of GENERAL DEKO MAG TUTINO is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL DEKO MAG TUTINO is not available. You also can look at reviews of GENERAL DEKO MAG TUTINO, open positions, location of GENERAL DEKO MAG TUTINO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL DEKO MAG TUTINO, Fléron (Romsée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL DEKO MAG TUTINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL DEKO MAG TUTINO, Fléron (Romsée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL DEKO MAG TUTINO, employees, financial statistics.