Rombouts-Neyrinck & Co

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Rombouts-Neyrinck & Co
Private companiesCoal Mining • Rombouts-Neyrinck & Co

Contactgegevens Rombouts-Neyrinck & Co: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rombouts-Neyrinck & Co: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rombouts-Neyrinck & Co

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Paardenmarkt 112-116,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 33 88; 03 233 05 08 03 232 33 88; 03 233 05 08

Fax (fax): 03 232 68 35 03 232 68 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rombouts-Neyrinck & Co: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rombouts-Neyrinck & Co"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rombouts-Neyrinck & Co"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rombouts-Neyrinck & Co, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rombouts-Neyrinck & Co. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rombouts-Neyrinck & Co, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rombouts-Neyrinck & Co. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rombouts-Neyrinck & Co
Products information Rombouts-Neyrinck & Co

BTW identificatienummer (tax): BE02760559082
Ondernemingsnummer: 4758697509
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rombouts-Neyrinck & Co zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rombouts-Neyrinck & Co
(Get full report from official database of BE for Rombouts-Neyrinck & Co)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rombouts-Neyrinck & Co
Addition kinds of activities for Rombouts-Neyrinck & Co

27520404. Postkaarten, foto: gelithografeerd | Post cards, picture: lithographed
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
36710205. Electron buizen, speciaal doel | Electron tubes, special purpose
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
51819903. Portier | Porter
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing

Werken bij Rombouts-Neyrinck & Co: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rombouts-Neyrinck & Co: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rombouts-Neyrinck & Co. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rombouts-Neyrinck & Co. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Lakker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zoeken we een lakker.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van Rombouts-Neyrinck & Co in sociale netwerken
Look for responds of Rombouts-Neyrinck & Co in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rombouts-Neyrinck & Co. Laat een reactie achter voor Rombouts-Neyrinck & Co. Rombouts-Neyrinck & Co bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rombouts-Neyrinck & Co. Leave a respond for Rombouts-Neyrinck & Co. Rombouts-Neyrinck & Co on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rombouts-Neyrinck & Co op de google maps. Adres en contacten Rombouts-Neyrinck & Co
Location of Rombouts-Neyrinck & Co on the google maps. Address and contacts of Rombouts-Neyrinck & Co

Andere gerelateerde bedrijven als come Rombouts-Neyrinck & Co Rombouts-Neyrinck & Co: Meyns-Dossche BVBA | www.buntinx.biz | A.V.T. BVBA | Albini & Fontanot Benelux | Fair Line S.A.

Other related companies as Rombouts-Neyrinck & Co: Meyns-Dossche BVBA | www.buntinx.biz | A.V.T. BVBA | Albini & Fontanot Benelux | Fair Line S.A.

Rombouts-Neyrinck & Co is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Rombouts-Neyrinck & Co, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02760559082. Het bedrijf Rombouts-Neyrinck & Co bevindt zich op het adres: Paardenmarkt 112-116,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 474,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rombouts-Neyrinck & Co zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rombouts-Neyrinck & Co is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rombouts-Neyrinck & Co is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rombouts-Neyrinck & Co, openstaande posities, locatie van Rombouts-Neyrinck & Co op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rombouts-Neyrinck & Co is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Rombouts-Neyrinck & Co, company assigned to the tax number BE02760559082. The company Rombouts-Neyrinck & Co is located at the address: Paardenmarkt 112-116,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 474,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rombouts-Neyrinck & Co were not found.
The main activity of Rombouts-Neyrinck & Co is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rombouts-Neyrinck & Co is not available. You also can look at reviews of Rombouts-Neyrinck & Co, open positions, location of Rombouts-Neyrinck & Co on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rombouts-Neyrinck & Co, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rombouts-Neyrinck & Co, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rombouts-Neyrinck & Co, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rombouts-Neyrinck & Co, employees, financial statistics.