Vintage

Contactgegevens Vintage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vintage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vintage

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Vlaanderenstraat 9A,8400, België

Telefoon (phone): 059 23 35 58 059 23 35 58

Fax (fax): +32 (87) 543-72-54 +32 (87) 543-72-54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vintage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vintage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vintage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vintage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vintage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vintage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vintage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vintage
Products information Vintage

BTW identificatienummer (tax): BE02152191162
Ondernemingsnummer: 9899475097
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vintage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vintage
(Get full report from official database of BE for Vintage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vintage
Addition kinds of activities for Vintage

1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
39991303. mannequins | Mannequins
50910301. Visserij | Fishing tackle

Werken bij Vintage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vintage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vintage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vintage. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

  • Psychomotorisch Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega om ons team van pediatrische collega’s te vervoegen. Op termijn kan dit uitgebouwd worden naar een halftijdse betrekking. Interesse in neurologische revalidatie bij kinderen hierbij is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als op school gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, ouders, leerkrachten), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

Zoek naar antwoorden van Vintage in sociale netwerken
Look for responds of Vintage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vintage. Laat een reactie achter voor Vintage. Vintage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vintage. Leave a respond for Vintage. Vintage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vintage op de google maps. Adres en contacten Vintage
Location of Vintage on the google maps. Address and contacts of Vintage

Andere gerelateerde bedrijven als come Vintage Vintage: Instrulab | Debrouwer | SUZUKI AUTOCOURONNE | Maniana SPRL | Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Other related companies as Vintage: Instrulab | Debrouwer | SUZUKI AUTOCOURONNE | Maniana SPRL | Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Vintage is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Vintage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02152191162. Het bedrijf Vintage bevindt zich op het adres: Vlaanderenstraat 9A,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vintage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vintage is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vintage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vintage, openstaande posities, locatie van Vintage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vintage is a company, that was registered 2010 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Vintage, company assigned to the tax number BE02152191162. The company Vintage is located at the address: Vlaanderenstraat 9A,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vintage were not found.
The main activity of Vintage is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vintage is not available. You also can look at reviews of Vintage, open positions, location of Vintage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vintage, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vintage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vintage, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vintage, employees, financial statistics.