Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba
Private companiesMotor Freight Transportation • Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Contactgegevens Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Brusselstraat 51,2018, België

Telefoon (phone): 03 244 18 62 03 244 18 62

Fax (fax): 03 227 42 25 03 227 42 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba
Products information Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02600982666
Ondernemingsnummer: 9524291992
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba
(Get full report from official database of BE for Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba
Addition kinds of activities for Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
382200. Milieucontroles | Environmental controls
396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
17999943. Renovatie van vliegtuiginterieurs | Renovation of aircraft interiors
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker

Werken bij Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Analist (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - de communicatie tussen de business en de pragmatische IT-wereld - de vertaling van een abstract niveau naar een bruikbare roadmap voor de codegenerators - de opstart van het project samen met de verantwoordelijke programmeur (de pré-analyse) - het gieten van de pré-analyse in een standaard en werkbare vorm + doorgeven aan de development afdeling - het aanleveren van alle gegevens nodig voor de realisatie van het project - het meewerken aan het project tot aan de oplevering - het bespreken van de wijzigingen met de programmeur Je rapporteert aan de Teamleader

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba in sociale netwerken
Look for responds of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Laat een reactie achter voor Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Leave a respond for Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba. Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba op de google maps. Adres en contacten Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba
Location of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba on the google maps. Address and contacts of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: ATELIER BERTON SA | EUROMAT-AIR | A.J.I. SCRL | Filissiadis | John boyle

Other related companies as Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba: ATELIER BERTON SA | EUROMAT-AIR | A.J.I. SCRL | Filissiadis | John boyle

Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02600982666. Het bedrijf Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba bevindt zich op het adres: Brusselstraat 51,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, openstaande posities, locatie van Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, company assigned to the tax number BE02600982666. The company Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is located at the address: Brusselstraat 51,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba were not found.
The main activity of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba is not available. You also can look at reviews of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, open positions, location of Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alvero Kantoor- meubelverhuur bvba, employees, financial statistics.