Selezione Vini Italiani

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Selezione Vini Italiani
Private companiesRailroad Transportation • Selezione Vini Italiani

Contactgegevens Selezione Vini Italiani: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Selezione Vini Italiani: address, phone, fax, email, website, opening hours

Selezione Vini Italiani

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Industrieweg 1319,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 01 81 011 81 01 81

Fax (fax): 011 81 01 80 011 81 01 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Selezione Vini Italiani: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Selezione Vini Italiani"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Selezione Vini Italiani"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Selezione Vini Italiani, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Selezione Vini Italiani. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Selezione Vini Italiani, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Selezione Vini Italiani. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Selezione Vini Italiani
Products information Selezione Vini Italiani

BTW identificatienummer (tax): BE05755432128
Ondernemingsnummer: 1803375244
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Selezione Vini Italiani zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Selezione Vini Italiani
(Get full report from official database of BE for Selezione Vini Italiani)

Aanvulling soorten activiteiten voor Selezione Vini Italiani
Addition kinds of activities for Selezione Vini Italiani

233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
23390103. Neckwear en banden: vrouwen, misses 'en junioren' | Neckwear and ties: women's, misses', and juniors'
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij Selezione Vini Italiani: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Selezione Vini Italiani: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Selezione Vini Italiani. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Selezione Vini Italiani. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Selezione Vini Italiani in sociale netwerken
Look for responds of Selezione Vini Italiani in social networks

Lees alle opmerkingen voor Selezione Vini Italiani. Laat een reactie achter voor Selezione Vini Italiani. Selezione Vini Italiani bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Selezione Vini Italiani. Leave a respond for Selezione Vini Italiani. Selezione Vini Italiani on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Selezione Vini Italiani op de google maps. Adres en contacten Selezione Vini Italiani
Location of Selezione Vini Italiani on the google maps. Address and contacts of Selezione Vini Italiani

Andere gerelateerde bedrijven als come Selezione Vini Italiani Selezione Vini Italiani: Damilot SPRL | Bernard J | DSE | IMPACT INTERIM NV | Cuckoo

Other related companies as Selezione Vini Italiani: Damilot SPRL | Bernard J | DSE | IMPACT INTERIM NV | Cuckoo

Selezione Vini Italiani is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Selezione Vini Italiani, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05755432128. Het bedrijf Selezione Vini Italiani bevindt zich op het adres: Industrieweg 1319,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Selezione Vini Italiani zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Selezione Vini Italiani is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Selezione Vini Italiani is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Selezione Vini Italiani, openstaande posities, locatie van Selezione Vini Italiani op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Selezione Vini Italiani is a company, that was registered 2011 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is Selezione Vini Italiani, company assigned to the tax number BE05755432128. The company Selezione Vini Italiani is located at the address: Industrieweg 1319,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Selezione Vini Italiani were not found.
The main activity of Selezione Vini Italiani is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Selezione Vini Italiani is not available. You also can look at reviews of Selezione Vini Italiani, open positions, location of Selezione Vini Italiani on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Selezione Vini Italiani, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Selezione Vini Italiani, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Selezione Vini Italiani, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Selezione Vini Italiani, employees, financial statistics.