IMPACT INTERIM NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • IMPACT INTERIM NV
Private companiesRailroad Transportation • IMPACT INTERIM NV

Contactgegevens IMPACT INTERIM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPACT INTERIM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPACT INTERIM NV

Regio (region): Neerpelt, België

Adres (address): Koning Albertlaan 11,3910, België

Telefoon (phone): 011 80 56 00 011 80 56 00

Fax (fax): 011 80 56 00; 011 80 13 80; 02 751 48 24 011 80 56 00; 011 80 13 80; 02 751 48 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPACT INTERIM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPACT INTERIM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPACT INTERIM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPACT INTERIM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPACT INTERIM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPACT INTERIM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPACT INTERIM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPACT INTERIM NV
Products information IMPACT INTERIM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01113159179
Ondernemingsnummer: 9793182373
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IMPACT INTERIM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPACT INTERIM NV
(Get full report from official database of BE for IMPACT INTERIM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPACT INTERIM NV
Addition kinds of activities for IMPACT INTERIM NV

3341. Secundaire nonferro metalen | Secondary nonferrous metals
354903. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
17990103. Installatie van speelplaatsconstructies en apparatuur | Playground construction and equipment installation
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
27410206. Gidsen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Guides: publishing only, not printed on site
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo

Werken bij IMPACT INTERIM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPACT INTERIM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPACT INTERIM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPACT INTERIM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - net@werk - Dikkebus (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio Destelbergen. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 349 15 62 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • JOBSTUDENT OPERATOR (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Body2Win

    Type: Studentenjob

    JOBSTUDENT OPERATOR die bereid is ons VAST één dag per week te ondersteunen. Als student ondersteun je in de volgende taken: Productie: Het afwegen en mengen van de ingrediënten, en het zeven van deze mengsels Het afvullen van deze mengsels in cups De kwaliteitscontrole van de afgevulde cups Lichte onderhoudswerkzaamheden aan de machines Alles proper houden/maken Assemblage: Samenstellen van de geproduceerde cups in verschillende soorten eindproducten

  • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GAMMA MERKSEM

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van IMPACT INTERIM NV in sociale netwerken
Look for responds of IMPACT INTERIM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPACT INTERIM NV. Laat een reactie achter voor IMPACT INTERIM NV. IMPACT INTERIM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPACT INTERIM NV. Leave a respond for IMPACT INTERIM NV. IMPACT INTERIM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPACT INTERIM NV op de google maps. Adres en contacten IMPACT INTERIM NV
Location of IMPACT INTERIM NV on the google maps. Address and contacts of IMPACT INTERIM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPACT INTERIM NV IMPACT INTERIM NV: MULTIFAN BELGIUM NV | Martens R NV | Vergokan NV | Messager de Philippeville (Le) | Sail & Sloop

Other related companies as IMPACT INTERIM NV: MULTIFAN BELGIUM NV | Martens R NV | Vergokan NV | Messager de Philippeville (Le) | Sail & Sloop

IMPACT INTERIM NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Neerpelt, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPACT INTERIM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01113159179. Het bedrijf IMPACT INTERIM NV bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 11,3910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 272,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IMPACT INTERIM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPACT INTERIM NV is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPACT INTERIM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPACT INTERIM NV, openstaande posities, locatie van IMPACT INTERIM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMPACT INTERIM NV is a company, that was registered 1986 in Neerpelt region, Belgium. Full name of company is IMPACT INTERIM NV, company assigned to the tax number BE01113159179. The company IMPACT INTERIM NV is located at the address: Koning Albertlaan 11,3910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 272,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IMPACT INTERIM NV were not found.
The main activity of IMPACT INTERIM NV is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPACT INTERIM NV is not available. You also can look at reviews of IMPACT INTERIM NV, open positions, location of IMPACT INTERIM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPACT INTERIM NV, Neerpelt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPACT INTERIM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPACT INTERIM NV, Neerpelt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPACT INTERIM NV, employees, financial statistics.