Aux Sens Larges

Contactgegevens Aux Sens Larges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aux Sens Larges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aux Sens Larges

Regio (region): Hannut (Moxhe), België

Adres (address): Route de Namur 156,4280, België

Telefoon (phone): 019 69 60 51; 0477 29 53 65 019 69 60 51; 0477 29 53 65

Fax (fax): 019 69 60 51 019 69 60 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aux Sens Larges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aux Sens Larges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aux Sens Larges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aux Sens Larges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aux Sens Larges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aux Sens Larges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aux Sens Larges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aux Sens Larges
Products information Aux Sens Larges

BTW identificatienummer (tax): BE04784515380
Ondernemingsnummer: 2389221191
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aux Sens Larges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aux Sens Larges
(Get full report from official database of BE for Aux Sens Larges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aux Sens Larges
Addition kinds of activities for Aux Sens Larges

342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
79930400. Gokautomaten | Gambling machines
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician

Werken bij Aux Sens Larges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aux Sens Larges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aux Sens Larges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aux Sens Larges. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Aux Sens Larges in sociale netwerken
Look for responds of Aux Sens Larges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aux Sens Larges. Laat een reactie achter voor Aux Sens Larges. Aux Sens Larges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aux Sens Larges. Leave a respond for Aux Sens Larges. Aux Sens Larges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aux Sens Larges op de google maps. Adres en contacten Aux Sens Larges
Location of Aux Sens Larges on the google maps. Address and contacts of Aux Sens Larges

Andere gerelateerde bedrijven als come Aux Sens Larges Aux Sens Larges: Color Copy Print | Burata Bis | MENUISERIE BRIX SPRL | Algra Print Vandersmissen N.V. | ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Other related companies as Aux Sens Larges: Color Copy Print | Burata Bis | MENUISERIE BRIX SPRL | Algra Print Vandersmissen N.V. | ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Aux Sens Larges is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Hannut (Moxhe), België. De volledige naam van het bedrijf is Aux Sens Larges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04784515380. Het bedrijf Aux Sens Larges bevindt zich op het adres: Route de Namur 156,4280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aux Sens Larges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aux Sens Larges is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aux Sens Larges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aux Sens Larges, openstaande posities, locatie van Aux Sens Larges op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aux Sens Larges is a company, that was registered 2013 in Hannut (Moxhe) region, Belgium. Full name of company is Aux Sens Larges, company assigned to the tax number BE04784515380. The company Aux Sens Larges is located at the address: Route de Namur 156,4280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aux Sens Larges were not found.
The main activity of Aux Sens Larges is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aux Sens Larges is not available. You also can look at reviews of Aux Sens Larges, open positions, location of Aux Sens Larges on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aux Sens Larges, Hannut (Moxhe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aux Sens Larges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aux Sens Larges, Hannut (Moxhe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aux Sens Larges, employees, financial statistics.