B.R.S. BVBA

Contactgegevens B.R.S. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.R.S. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.R.S. BVBA

Regio (region): Drogenbos, België

Adres (address): Steenweg op Ruisbroek 290,1620, België

Telefoon (phone): 02 334 22 70 02 334 22 70

Fax (fax): 02 334 22 71 02 334 22 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.R.S. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.R.S. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.R.S. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.R.S. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.R.S. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.R.S. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.R.S. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.R.S. BVBA
Products information B.R.S. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08244110107
Ondernemingsnummer: 5027038574
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B.R.S. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.R.S. BVBA
(Get full report from official database of BE for B.R.S. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.R.S. BVBA
Addition kinds of activities for B.R.S. BVBA

24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
35320301. Koolbrekers, snijmachines en pulverisatoren | Coal breakers, cutters, and pulverizers
35790104. Forms handling equipment | Forms handling equipment
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij B.R.S. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.R.S. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.R.S. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.R.S. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • VERKOOPSMEDEWERK(ST)ER OPTIEKZAAK (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: OPTIEK KATRIEN

    Type: Vaste Job

    Voor onze optiekzaak zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Zowel opticiens/ optometristen als mensen zonder relevante kennis, maar die wel gemotiveerd zijn mogen solliciteren. Jouw takenpakket is gevarieerd: klanten zelfstandig en professioneel adviseren over monturen, glazen en contactlenzen oogmetingen uitvoeren atelierwerk: slijpen van glazen, herstellingen, aanpassen van monturen administratie: invullen en bijhouden van klantenfiches aanpassen van contactlenzen Indien onvoldoende kennis kan deze job aangeleerd worden (via een opleiding op de werkvloer (IBO) in samenwerking met VDAB).

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van B.R.S. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of B.R.S. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.R.S. BVBA. Laat een reactie achter voor B.R.S. BVBA. B.R.S. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.R.S. BVBA. Leave a respond for B.R.S. BVBA. B.R.S. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.R.S. BVBA op de google maps. Adres en contacten B.R.S. BVBA
Location of B.R.S. BVBA on the google maps. Address and contacts of B.R.S. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come B.R.S. BVBA B.R.S. BVBA: Desmedt Motoren NV | METO CONSULT SPRL | Matthys Projecten BVBA | FILTRA | Aviacom

Other related companies as B.R.S. BVBA: Desmedt Motoren NV | METO CONSULT SPRL | Matthys Projecten BVBA | FILTRA | Aviacom

B.R.S. BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Drogenbos, België. De volledige naam van het bedrijf is B.R.S. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08244110107. Het bedrijf B.R.S. BVBA bevindt zich op het adres: Steenweg op Ruisbroek 290,1620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B.R.S. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.R.S. BVBA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.R.S. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.R.S. BVBA, openstaande posities, locatie van B.R.S. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B.R.S. BVBA is a company, that was registered 2009 in Drogenbos region, Belgium. Full name of company is B.R.S. BVBA, company assigned to the tax number BE08244110107. The company B.R.S. BVBA is located at the address: Steenweg op Ruisbroek 290,1620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B.R.S. BVBA were not found.
The main activity of B.R.S. BVBA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.R.S. BVBA is not available. You also can look at reviews of B.R.S. BVBA, open positions, location of B.R.S. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.R.S. BVBA, Drogenbos: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.R.S. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.R.S. BVBA, Drogenbos: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.R.S. BVBA, employees, financial statistics.