Jeso Cards BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Jeso Cards BVBA
Private companiesLegal Services • Jeso Cards BVBA

Contactgegevens Jeso Cards BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeso Cards BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeso Cards BVBA

Regio (region): Kapellen (Mariaburg), België

Adres (address): Lieven Gevaertstraat 12,2950, België

Telefoon (phone): 03 317 09 70 03 317 09 70

Fax (fax): 03 664 78 96 03 664 78 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeso Cards BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeso Cards BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeso Cards BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeso Cards BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeso Cards BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeso Cards BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeso Cards BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeso Cards BVBA
Products information Jeso Cards BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06910369873
Ondernemingsnummer: 2506774902
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Jeso Cards BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeso Cards BVBA
(Get full report from official database of BE for Jeso Cards BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeso Cards BVBA
Addition kinds of activities for Jeso Cards BVBA

364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
899901. Kunstenaars en artiestenstudio's | Artists and artists' studios
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij Jeso Cards BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeso Cards BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeso Cards BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeso Cards BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien / Technieker gebouwenbeheer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene klusjes gebouwenbeheer: lampen vervangen kabels trekken verlichting en rookmelders plaatsen, … kleine kortsluitingen oplossen, niet in grote elektriciteitskasten werken. Kleine sanitaire werken

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van Jeso Cards BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Jeso Cards BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeso Cards BVBA. Laat een reactie achter voor Jeso Cards BVBA. Jeso Cards BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeso Cards BVBA. Leave a respond for Jeso Cards BVBA. Jeso Cards BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeso Cards BVBA op de google maps. Adres en contacten Jeso Cards BVBA
Location of Jeso Cards BVBA on the google maps. Address and contacts of Jeso Cards BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeso Cards BVBA Jeso Cards BVBA: Camping Relax Group NV | Nelis Bouwonderneming NV | Husson | MAISON DICKENSCHEID | Les Nouvelles Editions du Sud Info 2000 S.A.

Other related companies as Jeso Cards BVBA: Camping Relax Group NV | Nelis Bouwonderneming NV | Husson | MAISON DICKENSCHEID | Les Nouvelles Editions du Sud Info 2000 S.A.

Jeso Cards BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kapellen (Mariaburg), België. De volledige naam van het bedrijf is Jeso Cards BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910369873. Het bedrijf Jeso Cards BVBA bevindt zich op het adres: Lieven Gevaertstraat 12,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Jeso Cards BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeso Cards BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeso Cards BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeso Cards BVBA, openstaande posities, locatie van Jeso Cards BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeso Cards BVBA is a company, that was registered 2018 in Kapellen (Mariaburg) region, Belgium. Full name of company is Jeso Cards BVBA, company assigned to the tax number BE06910369873. The company Jeso Cards BVBA is located at the address: Lieven Gevaertstraat 12,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Jeso Cards BVBA were not found.
The main activity of Jeso Cards BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeso Cards BVBA is not available. You also can look at reviews of Jeso Cards BVBA, open positions, location of Jeso Cards BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeso Cards BVBA, Kapellen (Mariaburg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeso Cards BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeso Cards BVBA, Kapellen (Mariaburg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeso Cards BVBA, employees, financial statistics.