Camping Relax Group NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Camping Relax Group NV
Private companiesLegal Services • Camping Relax Group NV

Contactgegevens Camping Relax Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camping Relax Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camping Relax Group NV

Regio (region): Gent (Mariakerke), België

Adres (address): Spellewerkstraat 128,9030, België

Telefoon (phone): 09 226 69 64 09 226 69 64

Fax (fax): 09 227 92 10 09 227 92 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camping Relax Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camping Relax Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camping Relax Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camping Relax Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camping Relax Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camping Relax Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camping Relax Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camping Relax Group NV
Products information Camping Relax Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE04770233154
Ondernemingsnummer: 5727966308
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Camping Relax Group NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camping Relax Group NV
(Get full report from official database of BE for Camping Relax Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camping Relax Group NV
Addition kinds of activities for Camping Relax Group NV

2893. Drukinkt | Printing ink
7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
26210303. Condensator papier | Capacitor paper
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
28650211. xyleen | Xylene
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded

Werken bij Camping Relax Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camping Relax Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camping Relax Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camping Relax Group NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

 • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

 • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

 • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

 • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: Degrovan

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

 • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Vaste Job

  Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: METALEUVEN

  Type: Vaste Job

  Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Camping Relax Group NV in sociale netwerken
Look for responds of Camping Relax Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camping Relax Group NV. Laat een reactie achter voor Camping Relax Group NV. Camping Relax Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camping Relax Group NV. Leave a respond for Camping Relax Group NV. Camping Relax Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camping Relax Group NV op de google maps. Adres en contacten Camping Relax Group NV
Location of Camping Relax Group NV on the google maps. Address and contacts of Camping Relax Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Camping Relax Group NV Camping Relax Group NV: Vandoorne BVBA | Institut de Travaux Publics | Marking Adhesive Foil | CAMPUS ST-URSULA | Write! N.V.

Other related companies as Camping Relax Group NV: Vandoorne BVBA | Institut de Travaux Publics | Marking Adhesive Foil | CAMPUS ST-URSULA | Write! N.V.

Camping Relax Group NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent (Mariakerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Camping Relax Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04770233154. Het bedrijf Camping Relax Group NV bevindt zich op het adres: Spellewerkstraat 128,9030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 179,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Camping Relax Group NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Camping Relax Group NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camping Relax Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camping Relax Group NV, openstaande posities, locatie van Camping Relax Group NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Camping Relax Group NV is a company, that was registered 2002 in Gent (Mariakerke) region, Belgium. Full name of company is Camping Relax Group NV, company assigned to the tax number BE04770233154. The company Camping Relax Group NV is located at the address: Spellewerkstraat 128,9030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 179,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Camping Relax Group NV were not found.
The main activity of Camping Relax Group NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Camping Relax Group NV is not available. You also can look at reviews of Camping Relax Group NV, open positions, location of Camping Relax Group NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camping Relax Group NV, Gent (Mariakerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camping Relax Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camping Relax Group NV, Gent (Mariakerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camping Relax Group NV, employees, financial statistics.