Aquasystems International NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Aquasystems International NV
Private companiesChemicals and Allied Products • Aquasystems International NV

Contactgegevens Aquasystems International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquasystems International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquasystems International NV

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 508,1500, België

Telefoon (phone): 02 362 02 62 02 362 02 62

Fax (fax): 02 360 35 89 02 360 35 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquasystems International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquasystems International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquasystems International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquasystems International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquasystems International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquasystems International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquasystems International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquasystems International NV
Products information Aquasystems International NV

BTW identificatienummer (tax): BE05426940917
Ondernemingsnummer: 6594512939
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aquasystems International NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquasystems International NV
(Get full report from official database of BE for Aquasystems International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquasystems International NV
Addition kinds of activities for Aquasystems International NV

358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
33560302. Magnesium- en magnesiumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Magnesium and magnesium alloy: rolling, drawing,or extruding
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
36510113. platenspelers | Phonographs
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij Aquasystems International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquasystems International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquasystems International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquasystems International NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Aquasystems International NV in sociale netwerken
Look for responds of Aquasystems International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquasystems International NV. Laat een reactie achter voor Aquasystems International NV. Aquasystems International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquasystems International NV. Leave a respond for Aquasystems International NV. Aquasystems International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquasystems International NV op de google maps. Adres en contacten Aquasystems International NV
Location of Aquasystems International NV on the google maps. Address and contacts of Aquasystems International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquasystems International NV Aquasystems International NV: Kebro NV | Vanco Belgium nv | MACA EXPRESS INTERNATIONAL SA | Garden Design | wakkoland

Other related companies as Aquasystems International NV: Kebro NV | Vanco Belgium nv | MACA EXPRESS INTERNATIONAL SA | Garden Design | wakkoland

Aquasystems International NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquasystems International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426940917. Het bedrijf Aquasystems International NV bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 508,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aquasystems International NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquasystems International NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquasystems International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquasystems International NV, openstaande posities, locatie van Aquasystems International NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquasystems International NV is a company, that was registered 1997 in Halle region, Belgium. Full name of company is Aquasystems International NV, company assigned to the tax number BE05426940917. The company Aquasystems International NV is located at the address: Brusselsesteenweg 508,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aquasystems International NV were not found.
The main activity of Aquasystems International NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquasystems International NV is not available. You also can look at reviews of Aquasystems International NV, open positions, location of Aquasystems International NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquasystems International NV, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquasystems International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquasystems International NV, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquasystems International NV, employees, financial statistics.