VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

Contactgegevens VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Belliardstraat 73,1040, België

Telefoon (phone): 02 230 97 98; 02 238 94 11; 016 39 09 11 02 230 97 98; 02 238 94 11; 016 39 09 11

Fax (fax): 016 40 54 84 016 40 54 84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING
Products information VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

BTW identificatienummer (tax): BE03119537353
Ondernemingsnummer: 1148315429
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING
(Get full report from official database of BE for VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING
Addition kinds of activities for VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

20760000. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
35890207. Stofzuigers en veegmachines, elektrisch: industrieel | Vacuum cleaners and sweepers, electric: industrial
44249902. Intercoastal transport, vracht | Intercoastal transportation, freight
50650100. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
58130101. Bar (drinkplaatsen) | Bar (drinking places)
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants

Werken bij VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Laat een reactie achter voor VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. Leave a respond for VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING. VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING op de google maps. Adres en contacten VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING
Location of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING on the google maps. Address and contacts of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: Desmet W & Zn | Communications-Ideas-Senses | Sociaal restaurant Variant | Actaphone SA | NOCARCENTRE SA

Other related companies as VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING: Desmet W & Zn | Communications-Ideas-Senses | Sociaal restaurant Variant | Actaphone SA | NOCARCENTRE SA

VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03119537353. Het bedrijf VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING bevindt zich op het adres: Belliardstraat 73,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, openstaande posities, locatie van VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is a company, that was registered 2013 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, company assigned to the tax number BE03119537353. The company VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is located at the address: Belliardstraat 73,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING were not found.
The main activity of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING is not available. You also can look at reviews of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, open positions, location of VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMSE MIJ V WATERVOORZIENING, employees, financial statistics.