NOCARCENTRE SA

Contactgegevens NOCARCENTRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOCARCENTRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOCARCENTRE SA

Regio (region): Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België

Adres (address): Rue Laurent-Godefroid Perniaux 3,7190, België

Telefoon (phone): 067 49 36 10 067 49 36 10

Fax (fax): 067 44 38 62 067 44 38 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOCARCENTRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOCARCENTRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOCARCENTRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOCARCENTRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOCARCENTRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOCARCENTRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOCARCENTRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOCARCENTRE SA
Products information NOCARCENTRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09558349609
Ondernemingsnummer: 2413665771
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in NOCARCENTRE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOCARCENTRE SA
(Get full report from official database of BE for NOCARCENTRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOCARCENTRE SA
Addition kinds of activities for NOCARCENTRE SA

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
295201. Dakmaterialen | Roofing materials
399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
34629902. Ankers, gesmeed | Anchors, forged
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes
51469903. Vissen, bevroren, verpakt | Fish, frozen, unpackaged
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij NOCARCENTRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOCARCENTRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOCARCENTRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOCARCENTRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van NOCARCENTRE SA in sociale netwerken
Look for responds of NOCARCENTRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOCARCENTRE SA. Laat een reactie achter voor NOCARCENTRE SA. NOCARCENTRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOCARCENTRE SA. Leave a respond for NOCARCENTRE SA. NOCARCENTRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOCARCENTRE SA op de google maps. Adres en contacten NOCARCENTRE SA
Location of NOCARCENTRE SA on the google maps. Address and contacts of NOCARCENTRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NOCARCENTRE SA NOCARCENTRE SA: Antwerp Shipping & Forwarding Company NV | Lukos BVBA | Bemac SA | IVG REAL ESTATE SA | Agrima SPRL

Other related companies as NOCARCENTRE SA: Antwerp Shipping & Forwarding Company NV | Lukos BVBA | Bemac SA | IVG REAL ESTATE SA | Agrima SPRL

NOCARCENTRE SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België. De volledige naam van het bedrijf is NOCARCENTRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09558349609. Het bedrijf NOCARCENTRE SA bevindt zich op het adres: Rue Laurent-Godefroid Perniaux 3,7190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NOCARCENTRE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOCARCENTRE SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOCARCENTRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOCARCENTRE SA, openstaande posities, locatie van NOCARCENTRE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOCARCENTRE SA is a company, that was registered 1997 in Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien) region, Belgium. Full name of company is NOCARCENTRE SA, company assigned to the tax number BE09558349609. The company NOCARCENTRE SA is located at the address: Rue Laurent-Godefroid Perniaux 3,7190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NOCARCENTRE SA were not found.
The main activity of NOCARCENTRE SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOCARCENTRE SA is not available. You also can look at reviews of NOCARCENTRE SA, open positions, location of NOCARCENTRE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOCARCENTRE SA, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOCARCENTRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOCARCENTRE SA, Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOCARCENTRE SA, employees, financial statistics.