Debois Marine SPRL

Contactgegevens Debois Marine SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debois Marine SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debois Marine SPRL

Regio (region): Le Roeulx, België

Adres (address): Rue d'Houdeng 216A,7070, België

Telefoon (phone): 064 66 21 22 064 66 21 22

Fax (fax): 064 67 31 78 064 67 31 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debois Marine SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debois Marine SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debois Marine SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debois Marine SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debois Marine SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debois Marine SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debois Marine SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debois Marine SPRL
Products information Debois Marine SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03669403076
Ondernemingsnummer: 7606628417
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Debois Marine SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debois Marine SPRL
(Get full report from official database of BE for Debois Marine SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debois Marine SPRL
Addition kinds of activities for Debois Marine SPRL

22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
50230105. Keukengerei en keukengerei, nec | Kitchen tools and utensils, nec
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Debois Marine SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debois Marine SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debois Marine SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debois Marine SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

Zoek naar antwoorden van Debois Marine SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Debois Marine SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debois Marine SPRL. Laat een reactie achter voor Debois Marine SPRL. Debois Marine SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debois Marine SPRL. Leave a respond for Debois Marine SPRL. Debois Marine SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debois Marine SPRL op de google maps. Adres en contacten Debois Marine SPRL
Location of Debois Marine SPRL on the google maps. Address and contacts of Debois Marine SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Debois Marine SPRL Debois Marine SPRL: Lemsitec | Claes Marcel & Zn NV | Bevepe B.V.B.A. | Projects Systems & Means S.A. | VVC Vlaamse Visserijcooperatie

Other related companies as Debois Marine SPRL: Lemsitec | Claes Marcel & Zn NV | Bevepe B.V.B.A. | Projects Systems & Means S.A. | VVC Vlaamse Visserijcooperatie

Debois Marine SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Le Roeulx, België. De volledige naam van het bedrijf is Debois Marine SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03669403076. Het bedrijf Debois Marine SPRL bevindt zich op het adres: Rue d'Houdeng 216A,7070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Debois Marine SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debois Marine SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debois Marine SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debois Marine SPRL, openstaande posities, locatie van Debois Marine SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Debois Marine SPRL is a company, that was registered 2010 in Le Roeulx region, Belgium. Full name of company is Debois Marine SPRL, company assigned to the tax number BE03669403076. The company Debois Marine SPRL is located at the address: Rue d'Houdeng 216A,7070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Debois Marine SPRL were not found.
The main activity of Debois Marine SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Debois Marine SPRL is not available. You also can look at reviews of Debois Marine SPRL, open positions, location of Debois Marine SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debois Marine SPRL, Le Roeulx: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debois Marine SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debois Marine SPRL, Le Roeulx: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debois Marine SPRL, employees, financial statistics.