Claes Marcel & Zn NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Claes Marcel & Zn NV

Contactgegevens Claes Marcel & Zn NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Marcel & Zn NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Marcel & Zn NV

Regio (region): Tremelo (Baal), België

Adres (address): Beulkensstraat 15,3128, België

Telefoon (phone): 016 53 27 80 016 53 27 80

Fax (fax): 016 53 27 80; 016 53 05 91 016 53 27 80; 016 53 05 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Marcel & Zn NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Marcel & Zn NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Marcel & Zn NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Marcel & Zn NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Marcel & Zn NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Marcel & Zn NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Marcel & Zn NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Marcel & Zn NV
Products information Claes Marcel & Zn NV

BTW identificatienummer (tax): BE03415069580
Ondernemingsnummer: 8215820312
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Claes Marcel & Zn NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Marcel & Zn NV
(Get full report from official database of BE for Claes Marcel & Zn NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Marcel & Zn NV
Addition kinds of activities for Claes Marcel & Zn NV

01390201. Pindakaas | Peanut farm
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
35410000. Gereedschapsmachines, metalen snij type | Machine tools, metal cutting type
86610111. Kerk van Christus | Church of christ

Werken bij Claes Marcel & Zn NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Marcel & Zn NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Marcel & Zn NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Marcel & Zn NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van Claes Marcel & Zn NV in sociale netwerken
Look for responds of Claes Marcel & Zn NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Marcel & Zn NV. Laat een reactie achter voor Claes Marcel & Zn NV. Claes Marcel & Zn NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Marcel & Zn NV. Leave a respond for Claes Marcel & Zn NV. Claes Marcel & Zn NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Marcel & Zn NV op de google maps. Adres en contacten Claes Marcel & Zn NV
Location of Claes Marcel & Zn NV on the google maps. Address and contacts of Claes Marcel & Zn NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Marcel & Zn NV Claes Marcel & Zn NV: Christophe | Virsys | Koninklijk Technisch Atheneum Ruggeveld Internaat | Croissance & Developpement ASBL | Georgios MOUSTAKAS

Other related companies as Claes Marcel & Zn NV: Christophe | Virsys | Koninklijk Technisch Atheneum Ruggeveld Internaat | Croissance & Developpement ASBL | Georgios MOUSTAKAS

Claes Marcel & Zn NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Tremelo (Baal), België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Marcel & Zn NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03415069580. Het bedrijf Claes Marcel & Zn NV bevindt zich op het adres: Beulkensstraat 15,3128. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Claes Marcel & Zn NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Marcel & Zn NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Marcel & Zn NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Marcel & Zn NV, openstaande posities, locatie van Claes Marcel & Zn NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claes Marcel & Zn NV is a company, that was registered 2012 in Tremelo (Baal) region, Belgium. Full name of company is Claes Marcel & Zn NV, company assigned to the tax number BE03415069580. The company Claes Marcel & Zn NV is located at the address: Beulkensstraat 15,3128. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Claes Marcel & Zn NV were not found.
The main activity of Claes Marcel & Zn NV is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Marcel & Zn NV is not available. You also can look at reviews of Claes Marcel & Zn NV, open positions, location of Claes Marcel & Zn NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Marcel & Zn NV, Tremelo (Baal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Marcel & Zn NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Marcel & Zn NV, Tremelo (Baal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Marcel & Zn NV, employees, financial statistics.