DRANKENHANDEL DE GEYTER R

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • DRANKENHANDEL DE GEYTER R
Private companiesInsurance Carriers • DRANKENHANDEL DE GEYTER R

Contactgegevens DRANKENHANDEL DE GEYTER R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRANKENHANDEL DE GEYTER R: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRANKENHANDEL DE GEYTER R

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Haantjeslei 57,2018, België

Telefoon (phone): 03 237 85 27 03 237 85 27

Fax (fax): 03 238 02 79 03 238 02 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRANKENHANDEL DE GEYTER R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRANKENHANDEL DE GEYTER R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRANKENHANDEL DE GEYTER R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRANKENHANDEL DE GEYTER R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRANKENHANDEL DE GEYTER R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRANKENHANDEL DE GEYTER R
Products information DRANKENHANDEL DE GEYTER R

BTW identificatienummer (tax): BE07786529541
Ondernemingsnummer: 6764526367
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DRANKENHANDEL DE GEYTER R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRANKENHANDEL DE GEYTER R
(Get full report from official database of BE for DRANKENHANDEL DE GEYTER R)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRANKENHANDEL DE GEYTER R
Addition kinds of activities for DRANKENHANDEL DE GEYTER R

3743. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
208799. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec, nec | Flavoring extracts and syrups, nec, nec
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
20110202. Hammen en picknicks, van vlees geslacht op het terrein | Hams and picnics, from meat slaughtered on site
32590200. Klei schoorsteen producten | Clay chimney products
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
86999906. Vliegclub | Flying club

Werken bij DRANKENHANDEL DE GEYTER R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRANKENHANDEL DE GEYTER R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Enthousiaste sorteermedewerkster van nieuwe kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiemagazijn van kledij zoeken wij een magazijnmedewerker voor verschillende taken : - labelen kledij - bestellingen klaarmaken voor de winkels - plooien en op kapstokken hangen - etiketteren etc... Zeer mooie uren en een goed loon

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van DRANKENHANDEL DE GEYTER R in sociale netwerken
Look for responds of DRANKENHANDEL DE GEYTER R in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Laat een reactie achter voor DRANKENHANDEL DE GEYTER R. DRANKENHANDEL DE GEYTER R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRANKENHANDEL DE GEYTER R. Leave a respond for DRANKENHANDEL DE GEYTER R. DRANKENHANDEL DE GEYTER R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRANKENHANDEL DE GEYTER R op de google maps. Adres en contacten DRANKENHANDEL DE GEYTER R
Location of DRANKENHANDEL DE GEYTER R on the google maps. Address and contacts of DRANKENHANDEL DE GEYTER R

Andere gerelateerde bedrijven als come DRANKENHANDEL DE GEYTER R DRANKENHANDEL DE GEYTER R: Leersecretariaat Pieter Lievens | Scooterland | Sportwereld (De) Café | XTRASPACE | Rimec

Other related companies as DRANKENHANDEL DE GEYTER R: Leersecretariaat Pieter Lievens | Scooterland | Sportwereld (De) Café | XTRASPACE | Rimec

DRANKENHANDEL DE GEYTER R is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DRANKENHANDEL DE GEYTER R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07786529541. Het bedrijf DRANKENHANDEL DE GEYTER R bevindt zich op het adres: Haantjeslei 57,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DRANKENHANDEL DE GEYTER R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRANKENHANDEL DE GEYTER R is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRANKENHANDEL DE GEYTER R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRANKENHANDEL DE GEYTER R, openstaande posities, locatie van DRANKENHANDEL DE GEYTER R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRANKENHANDEL DE GEYTER R is a company, that was registered 1999 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DRANKENHANDEL DE GEYTER R, company assigned to the tax number BE07786529541. The company DRANKENHANDEL DE GEYTER R is located at the address: Haantjeslei 57,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DRANKENHANDEL DE GEYTER R were not found.
The main activity of DRANKENHANDEL DE GEYTER R is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRANKENHANDEL DE GEYTER R is not available. You also can look at reviews of DRANKENHANDEL DE GEYTER R, open positions, location of DRANKENHANDEL DE GEYTER R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRANKENHANDEL DE GEYTER R, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRANKENHANDEL DE GEYTER R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRANKENHANDEL DE GEYTER R, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRANKENHANDEL DE GEYTER R, employees, financial statistics.