Leersecretariaat Pieter Lievens

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Leersecretariaat Pieter Lievens
Private companiesInsurance Carriers • Leersecretariaat Pieter Lievens

Contactgegevens Leersecretariaat Pieter Lievens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leersecretariaat Pieter Lievens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leersecretariaat Pieter Lievens

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Karel de Floustraat 69,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 15 09 050 31 15 09

Fax (fax): 050 31 15 09 050 31 15 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leersecretariaat Pieter Lievens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leersecretariaat Pieter Lievens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leersecretariaat Pieter Lievens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leersecretariaat Pieter Lievens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leersecretariaat Pieter Lievens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leersecretariaat Pieter Lievens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leersecretariaat Pieter Lievens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leersecretariaat Pieter Lievens
Products information Leersecretariaat Pieter Lievens

BTW identificatienummer (tax): BE02941833496
Ondernemingsnummer: 2536163330
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Leersecretariaat Pieter Lievens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leersecretariaat Pieter Lievens
(Get full report from official database of BE for Leersecretariaat Pieter Lievens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leersecretariaat Pieter Lievens
Addition kinds of activities for Leersecretariaat Pieter Lievens

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
02599902. Ganzenboerderij | Geese farm
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
28410000. Zeep en andere wasmiddelen | Soap and other detergents
34420101. Casements, aluminium | Casements, aluminum
35319907. Mud jacks | Mud jacks
36259915. Weerstanden en weerstand units | Resistors and resistor units
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
56119901. Kledingaccessoires: mannen en jongens ' | Clothing accessories: men's and boys'

Werken bij Leersecretariaat Pieter Lievens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leersecretariaat Pieter Lievens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leersecretariaat Pieter Lievens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leersecretariaat Pieter Lievens. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van Leersecretariaat Pieter Lievens in sociale netwerken
Look for responds of Leersecretariaat Pieter Lievens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leersecretariaat Pieter Lievens. Laat een reactie achter voor Leersecretariaat Pieter Lievens. Leersecretariaat Pieter Lievens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leersecretariaat Pieter Lievens. Leave a respond for Leersecretariaat Pieter Lievens. Leersecretariaat Pieter Lievens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leersecretariaat Pieter Lievens op de google maps. Adres en contacten Leersecretariaat Pieter Lievens
Location of Leersecretariaat Pieter Lievens on the google maps. Address and contacts of Leersecretariaat Pieter Lievens

Andere gerelateerde bedrijven als come Leersecretariaat Pieter Lievens Leersecretariaat Pieter Lievens: Crisis & Safety Management | FF ALARMSYSTEMEN | Meta-Tec NV | Carice BVBA | KV Networks nv/sa

Other related companies as Leersecretariaat Pieter Lievens: Crisis & Safety Management | FF ALARMSYSTEMEN | Meta-Tec NV | Carice BVBA | KV Networks nv/sa

Leersecretariaat Pieter Lievens is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Leersecretariaat Pieter Lievens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02941833496. Het bedrijf Leersecretariaat Pieter Lievens bevindt zich op het adres: Karel de Floustraat 69,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Leersecretariaat Pieter Lievens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leersecretariaat Pieter Lievens is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leersecretariaat Pieter Lievens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leersecretariaat Pieter Lievens, openstaande posities, locatie van Leersecretariaat Pieter Lievens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leersecretariaat Pieter Lievens is a company, that was registered 1994 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Leersecretariaat Pieter Lievens, company assigned to the tax number BE02941833496. The company Leersecretariaat Pieter Lievens is located at the address: Karel de Floustraat 69,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Leersecretariaat Pieter Lievens were not found.
The main activity of Leersecretariaat Pieter Lievens is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Leersecretariaat Pieter Lievens is not available. You also can look at reviews of Leersecretariaat Pieter Lievens, open positions, location of Leersecretariaat Pieter Lievens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leersecretariaat Pieter Lievens, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leersecretariaat Pieter Lievens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leersecretariaat Pieter Lievens, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leersecretariaat Pieter Lievens, employees, financial statistics.