A A LONGIN SERVICE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • A A LONGIN SERVICE
Private companiesLegal Services • A A LONGIN SERVICE

Contactgegevens A A LONGIN SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A LONGIN SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A LONGIN SERVICE

Regio (region): Beerse, België

Adres (address): Bisschopslaan 71,2340, België

Telefoon (phone): 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97; 0800 944 50 03 226 34 56; 014 61 19 77; 015 52 09 97; 0800 944 50

Fax (fax): 0800 133 43; 014 61 35 26 0800 133 43; 014 61 35 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A LONGIN SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A LONGIN SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A LONGIN SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A LONGIN SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A LONGIN SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A LONGIN SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A LONGIN SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A LONGIN SERVICE
Products information A A LONGIN SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE05846618652
Ondernemingsnummer: 6794464111
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A A LONGIN SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A LONGIN SERVICE
(Get full report from official database of BE for A A LONGIN SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A LONGIN SERVICE
Addition kinds of activities for A A LONGIN SERVICE

23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
37280208. Propelleraanpassende tafels | Propeller aligning tables
50510402. Lood | Lead
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij A A LONGIN SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A LONGIN SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A LONGIN SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A LONGIN SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Productieverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een groothandel in verse vis, zijn wij op zoek naar een productie verantwoordelijke om te werpen met de vaste nacht.  Je zal instaan voor: het ingeven van inkomende bestellingen in een bestelsysteem Het controleren van inkomende goederen Het aansturen van een klein team van fileerders, motiveren en oplossingsgericht denken

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Barmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GINOA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexijob - barmedewerker (eventueel zaal) - ervaring is een pluspunt Ben jij de geknipte kandidaat, laat dan gerust iets van je horen en stuur ons een mailtje met cv en we contacteren je verder.

Zoek naar antwoorden van A A LONGIN SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of A A LONGIN SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A LONGIN SERVICE. Laat een reactie achter voor A A LONGIN SERVICE. A A LONGIN SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A LONGIN SERVICE. Leave a respond for A A LONGIN SERVICE. A A LONGIN SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A LONGIN SERVICE op de google maps. Adres en contacten A A LONGIN SERVICE
Location of A A LONGIN SERVICE on the google maps. Address and contacts of A A LONGIN SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come A A LONGIN SERVICE A A LONGIN SERVICE: Christiaens Computer Service NV | Jacobs Kantoormachines BVBA | Ropa N.V. | CIESLIK ALAIN | HRN DEMA International

Other related companies as A A LONGIN SERVICE: Christiaens Computer Service NV | Jacobs Kantoormachines BVBA | Ropa N.V. | CIESLIK ALAIN | HRN DEMA International

A A LONGIN SERVICE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Beerse, België. De volledige naam van het bedrijf is A A LONGIN SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05846618652. Het bedrijf A A LONGIN SERVICE bevindt zich op het adres: Bisschopslaan 71,2340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A A LONGIN SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A A LONGIN SERVICE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A LONGIN SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A LONGIN SERVICE, openstaande posities, locatie van A A LONGIN SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A LONGIN SERVICE is a company, that was registered 2000 in Beerse region, Belgium. Full name of company is A A LONGIN SERVICE, company assigned to the tax number BE05846618652. The company A A LONGIN SERVICE is located at the address: Bisschopslaan 71,2340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A A LONGIN SERVICE were not found.
The main activity of A A LONGIN SERVICE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A A LONGIN SERVICE is not available. You also can look at reviews of A A LONGIN SERVICE, open positions, location of A A LONGIN SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A LONGIN SERVICE, Beerse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A LONGIN SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A LONGIN SERVICE, Beerse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A LONGIN SERVICE, employees, financial statistics.