ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

Contactgegevens ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Zevenbergen 38,2500, België

Telefoon (phone): 03 480 70 96 03 480 70 96

Fax (fax): 03 489 32 77 03 489 32 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST
Products information ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE01411987304
Ondernemingsnummer: 8474822998
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST
(Get full report from official database of BE for ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST
Addition kinds of activities for ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
76220400. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation

Werken bij ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST in sociale netwerken
Look for responds of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Laat een reactie achter voor ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. Leave a respond for ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST. ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST op de google maps. Adres en contacten ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST
Location of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST on the google maps. Address and contacts of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: Cerfontaine M | HOTEL LUCCA BVBA | sdez | Inform'Action ASBL | Follet, Stijn

Other related companies as ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST: Cerfontaine M | HOTEL LUCCA BVBA | sdez | Inform'Action ASBL | Follet, Stijn

ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01411987304. Het bedrijf ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST bevindt zich op het adres: Zevenbergen 38,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, openstaande posities, locatie van ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is a company, that was registered 2014 in Lier region, Belgium. Full name of company is ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, company assigned to the tax number BE01411987304. The company ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is located at the address: Zevenbergen 38,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST were not found.
The main activity of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST is not available. You also can look at reviews of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, open positions, location of ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZANUSSI-CASTOR-LOOS J HERSTELDIENST, employees, financial statistics.