ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK
Private companiesBusiness Services • ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

Contactgegevens ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

Regio (region): Kortrijk (Heule), België

Adres (address): Emiel Hullebroecklaan 44,8501, België

Telefoon (phone): 056 35 85 99 056 35 85 99

Fax (fax): 056 32 08 65 056 32 08 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK
Products information ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE02494140625
Ondernemingsnummer: 6116058349
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 534,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK
Addition kinds of activities for ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
22580200. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
28199900. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
28330403. Endocriene producten | Endocrine products
35230300. Bemestings-, spray-, dusting- en irrigatiemachines | Fertilizing, spraying, dusting, and irrigation machinery
39510000. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Laat een reactie achter voor ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. Leave a respond for ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK. ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK
Location of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: BOB MONTEYNE BVBA | Houlmont J-M | M.A.T.S. BVBA | De Laet Rudi | De Spiegeleire nv

Other related companies as ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK: BOB MONTEYNE BVBA | Houlmont J-M | M.A.T.S. BVBA | De Laet Rudi | De Spiegeleire nv

ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortrijk (Heule), België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02494140625. Het bedrijf ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK bevindt zich op het adres: Emiel Hullebroecklaan 44,8501. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 534,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, openstaande posities, locatie van ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is a company, that was registered 2002 in Kortrijk (Heule) region, Belgium. Full name of company is ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, company assigned to the tax number BE02494140625. The company ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is located at the address: Emiel Hullebroecklaan 44,8501. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 534,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK were not found.
The main activity of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, open positions, location of ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, Kortrijk (Heule): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, Kortrijk (Heule): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN VERMEIRE KOELTECHNIEK, employees, financial statistics.