Agimex

Contactgegevens Agimex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agimex: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agimex

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Essensteenweg 16,2950, België

Telefoon (phone): 03 663 52 64 03 663 52 64

Fax (fax): 03 663 67 75 03 663 67 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agimex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agimex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agimex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agimex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agimex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agimex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agimex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agimex
Products information Agimex

BTW identificatienummer (tax): BE02371093750
Ondernemingsnummer: 7188323974
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Agimex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agimex
(Get full report from official database of BE for Agimex)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agimex
Addition kinds of activities for Agimex

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
33130100. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
38269901. Automatische chemische analysatoren | Automatic chemical analyzers
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij Agimex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agimex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agimex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agimex. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Agimex in sociale netwerken
Look for responds of Agimex in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agimex. Laat een reactie achter voor Agimex. Agimex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agimex. Leave a respond for Agimex. Agimex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agimex op de google maps. Adres en contacten Agimex
Location of Agimex on the google maps. Address and contacts of Agimex

Andere gerelateerde bedrijven als come Agimex Agimex: PNEUS J J BLAIMONT | Centre de Balnéothérapie Thalgo Limelette | AIR COMPACT NV | DataRescue sa | Krochmal Lieber bvba

Other related companies as Agimex: PNEUS J J BLAIMONT | Centre de Balnéothérapie Thalgo Limelette | AIR COMPACT NV | DataRescue sa | Krochmal Lieber bvba

Agimex is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is Agimex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02371093750. Het bedrijf Agimex bevindt zich op het adres: Essensteenweg 16,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Agimex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agimex is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agimex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agimex, openstaande posities, locatie van Agimex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agimex is a company, that was registered 1997 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is Agimex, company assigned to the tax number BE02371093750. The company Agimex is located at the address: Essensteenweg 16,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Agimex were not found.
The main activity of Agimex is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Agimex is not available. You also can look at reviews of Agimex, open positions, location of Agimex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agimex, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agimex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agimex, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agimex, employees, financial statistics.