A.E.L. BVBA

Contactgegevens A.E.L. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.L. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.L. BVBA

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Industrieweg 1354-1356,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 01 90 011 81 01 90

Fax (fax): 011 81 01 91 011 81 01 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.L. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.L. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.L. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.L. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.L. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.L. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.L. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.L. BVBA
Products information A.E.L. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06439331054
Ondernemingsnummer: 3236541748
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.E.L. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.L. BVBA
(Get full report from official database of BE for A.E.L. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.L. BVBA
Addition kinds of activities for A.E.L. BVBA

2337. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij A.E.L. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.L. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.L. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.L. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

Zoek naar antwoorden van A.E.L. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.E.L. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.L. BVBA. Laat een reactie achter voor A.E.L. BVBA. A.E.L. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.L. BVBA. Leave a respond for A.E.L. BVBA. A.E.L. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.L. BVBA op de google maps. Adres en contacten A.E.L. BVBA
Location of A.E.L. BVBA on the google maps. Address and contacts of A.E.L. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.L. BVBA A.E.L. BVBA: FABRIGOLD JUWELEN BVBA | FRANCKE P | GENERAL DATA SYSTEMS | Floréal Club | VERGAELEN JAN

Other related companies as A.E.L. BVBA: FABRIGOLD JUWELEN BVBA | FRANCKE P | GENERAL DATA SYSTEMS | Floréal Club | VERGAELEN JAN

A.E.L. BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.L. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06439331054. Het bedrijf A.E.L. BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 1354-1356,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.E.L. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.L. BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.L. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.L. BVBA, openstaande posities, locatie van A.E.L. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.L. BVBA is a company, that was registered 1996 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is A.E.L. BVBA, company assigned to the tax number BE06439331054. The company A.E.L. BVBA is located at the address: Industrieweg 1354-1356,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.E.L. BVBA were not found.
The main activity of A.E.L. BVBA is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.L. BVBA is not available. You also can look at reviews of A.E.L. BVBA, open positions, location of A.E.L. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.L. BVBA, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.L. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.L. BVBA, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.L. BVBA, employees, financial statistics.