GENERAL DATA SYSTEMS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • GENERAL DATA SYSTEMS
Private companiesLeather and Leather Products • GENERAL DATA SYSTEMS

Contactgegevens GENERAL DATA SYSTEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL DATA SYSTEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL DATA SYSTEMS

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue de la Régence 43,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 77 63 04 223 77 63

Fax (fax): 04 222 20 91 04 222 20 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL DATA SYSTEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL DATA SYSTEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL DATA SYSTEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL DATA SYSTEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL DATA SYSTEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL DATA SYSTEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL DATA SYSTEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL DATA SYSTEMS
Products information GENERAL DATA SYSTEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03749053955
Ondernemingsnummer: 1448242187
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GENERAL DATA SYSTEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL DATA SYSTEMS
(Get full report from official database of BE for GENERAL DATA SYSTEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL DATA SYSTEMS
Addition kinds of activities for GENERAL DATA SYSTEMS

07510302. Schapenafscheidingsdiensten | Sheep shearing services
09190101. Walvisvissen | Whale fishing
23940102. Canopies, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Canopies, fabric: made from purchased materials
34239909. Boren, hand | Drills, hand
35310814. lieren | Winches
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
58130102. Biertuin (drinkplaatsen) | Beer garden (drinking places)

Werken bij GENERAL DATA SYSTEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL DATA SYSTEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL DATA SYSTEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL DATA SYSTEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van GENERAL DATA SYSTEMS in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL DATA SYSTEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL DATA SYSTEMS. Laat een reactie achter voor GENERAL DATA SYSTEMS. GENERAL DATA SYSTEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL DATA SYSTEMS. Leave a respond for GENERAL DATA SYSTEMS. GENERAL DATA SYSTEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL DATA SYSTEMS op de google maps. Adres en contacten GENERAL DATA SYSTEMS
Location of GENERAL DATA SYSTEMS on the google maps. Address and contacts of GENERAL DATA SYSTEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL DATA SYSTEMS GENERAL DATA SYSTEMS: Bonnet Electric SPRL | VERVECKEN HOUTHANDEL | Delobelle Jozef-Products | Languages & Management | Providentia CV

Other related companies as GENERAL DATA SYSTEMS: Bonnet Electric SPRL | VERVECKEN HOUTHANDEL | Delobelle Jozef-Products | Languages & Management | Providentia CV

GENERAL DATA SYSTEMS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL DATA SYSTEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03749053955. Het bedrijf GENERAL DATA SYSTEMS bevindt zich op het adres: Rue de la Régence 43,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GENERAL DATA SYSTEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL DATA SYSTEMS is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL DATA SYSTEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL DATA SYSTEMS, openstaande posities, locatie van GENERAL DATA SYSTEMS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENERAL DATA SYSTEMS is a company, that was registered 2018 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is GENERAL DATA SYSTEMS, company assigned to the tax number BE03749053955. The company GENERAL DATA SYSTEMS is located at the address: Rue de la Régence 43,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GENERAL DATA SYSTEMS were not found.
The main activity of GENERAL DATA SYSTEMS is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL DATA SYSTEMS is not available. You also can look at reviews of GENERAL DATA SYSTEMS, open positions, location of GENERAL DATA SYSTEMS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL DATA SYSTEMS, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL DATA SYSTEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL DATA SYSTEMS, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL DATA SYSTEMS, employees, financial statistics.