VERVECKEN HOUTHANDEL

Contactgegevens VERVECKEN HOUTHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVECKEN HOUTHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVECKEN HOUTHANDEL

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Schotelven 29,2370, België

Telefoon (phone): 014 67 82 19 014 67 82 19

Fax (fax): 014 67 24 91 014 67 24 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVECKEN HOUTHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVECKEN HOUTHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVECKEN HOUTHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVECKEN HOUTHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVECKEN HOUTHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVECKEN HOUTHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVECKEN HOUTHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVECKEN HOUTHANDEL
Products information VERVECKEN HOUTHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE09497375488
Ondernemingsnummer: 9052154541
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERVECKEN HOUTHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVECKEN HOUTHANDEL
(Get full report from official database of BE for VERVECKEN HOUTHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVECKEN HOUTHANDEL
Addition kinds of activities for VERVECKEN HOUTHANDEL

519900. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
22530300. Lounge, bed en vrijetijdskleding | Lounge, bed, and leisurewear
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
36510109. Microfoons | Microphones
39490204. Visserijpakket, algemeen | Fishing tackle, general
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe
50720302. Zaagbladen | Saw blades
50880103. Marine levert | Marine supplies
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij VERVECKEN HOUTHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVECKEN HOUTHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVECKEN HOUTHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • student inventaris (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Ninove zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen met het maken van de inventaris op maandag 5 november. Je kan werken van 7u-13u of van 17u30-22u.

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van VERVECKEN HOUTHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of VERVECKEN HOUTHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVECKEN HOUTHANDEL. Laat een reactie achter voor VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVECKEN HOUTHANDEL. Leave a respond for VERVECKEN HOUTHANDEL. VERVECKEN HOUTHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVECKEN HOUTHANDEL op de google maps. Adres en contacten VERVECKEN HOUTHANDEL
Location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the google maps. Address and contacts of VERVECKEN HOUTHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVECKEN HOUTHANDEL VERVECKEN HOUTHANDEL: MARQUET PHILIPPE SPRL | Bekaert VDS NV | Magnetic Data Belgium N.V. | Le Materiel de Piscine | Mouton Brigitte

Other related companies as VERVECKEN HOUTHANDEL: MARQUET PHILIPPE SPRL | Bekaert VDS NV | Magnetic Data Belgium N.V. | Le Materiel de Piscine | Mouton Brigitte

VERVECKEN HOUTHANDEL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVECKEN HOUTHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09497375488. Het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL bevindt zich op het adres: Schotelven 29,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERVECKEN HOUTHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVECKEN HOUTHANDEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVECKEN HOUTHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVECKEN HOUTHANDEL, openstaande posities, locatie van VERVECKEN HOUTHANDEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERVECKEN HOUTHANDEL is a company, that was registered 1993 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is VERVECKEN HOUTHANDEL, company assigned to the tax number BE09497375488. The company VERVECKEN HOUTHANDEL is located at the address: Schotelven 29,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERVECKEN HOUTHANDEL were not found.
The main activity of VERVECKEN HOUTHANDEL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVECKEN HOUTHANDEL is not available. You also can look at reviews of VERVECKEN HOUTHANDEL, open positions, location of VERVECKEN HOUTHANDEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVECKEN HOUTHANDEL, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVECKEN HOUTHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVECKEN HOUTHANDEL, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVECKEN HOUTHANDEL, employees, financial statistics.