Magnetic Data Belgium N.V.

Contactgegevens Magnetic Data Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magnetic Data Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magnetic Data Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Raadsherenstraat 3, B-2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): (014) 40 07 11 (014) 40 07 11

Fax (fax): (014) 42 70 54 (014) 42 70 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magnetic Data Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magnetic Data Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magnetic Data Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magnetic Data Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magnetic Data Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magnetic Data Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magnetic Data Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magnetic Data Belgium N.V.
Products information Magnetic Data Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09403442382
Ondernemingsnummer: 9549285888
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Magnetic Data Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magnetic Data Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Magnetic Data Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magnetic Data Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Magnetic Data Belgium N.V.

15210102. Mobiele huis reparatie, ter plaatse | Mobile home repair, on site
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
54519904. Melk | Milk
62110201. Distributeurs, beveiliging | Distributors, security
73891901. Metalen slijpen en scheren | Metal slitting and shearing
79220500. Theatrale huurdiensten | Theatrical rental services

Werken bij Magnetic Data Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magnetic Data Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magnetic Data Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magnetic Data Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van Magnetic Data Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Magnetic Data Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magnetic Data Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Magnetic Data Belgium N.V.. Magnetic Data Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magnetic Data Belgium N.V.. Leave a respond for Magnetic Data Belgium N.V.. Magnetic Data Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magnetic Data Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Magnetic Data Belgium N.V.
Location of Magnetic Data Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Magnetic Data Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Magnetic Data Belgium N.V. Magnetic Data Belgium N.V.: Corens J | Teleclean SA | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | Codener Property Management SA | Tout Parquet Ransy et frères SPRL

Other related companies as Magnetic Data Belgium N.V.: Corens J | Teleclean SA | MICRO-PAK 2000-L'INFORMATIQUE ET LE SERVICE EN PLUS | Codener Property Management SA | Tout Parquet Ransy et frères SPRL

Magnetic Data Belgium N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Magnetic Data Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09403442382. Het bedrijf Magnetic Data Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Raadsherenstraat 3, B-2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Magnetic Data Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magnetic Data Belgium N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magnetic Data Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magnetic Data Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Magnetic Data Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Magnetic Data Belgium N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Magnetic Data Belgium N.V., company assigned to the tax number BE09403442382. The company Magnetic Data Belgium N.V. is located at the address: Raadsherenstraat 3, B-2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Magnetic Data Belgium N.V. were not found.
The main activity of Magnetic Data Belgium N.V. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Magnetic Data Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Magnetic Data Belgium N.V., open positions, location of Magnetic Data Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magnetic Data Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magnetic Data Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magnetic Data Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magnetic Data Belgium N.V., employees, financial statistics.