Van de Mierop Keukens

Contactgegevens Van de Mierop Keukens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Mierop Keukens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Mierop Keukens

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Hoge Heideweg 130,2310, België

Telefoon (phone): 03 314 40 22 03 314 40 22

Fax (fax): 03 314 93 14 03 314 93 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Mierop Keukens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Mierop Keukens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Mierop Keukens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Mierop Keukens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Mierop Keukens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Mierop Keukens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Mierop Keukens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Mierop Keukens
Products information Van de Mierop Keukens

BTW identificatienummer (tax): BE06564575195
Ondernemingsnummer: 8573699951
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van de Mierop Keukens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Mierop Keukens
(Get full report from official database of BE for Van de Mierop Keukens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Mierop Keukens
Addition kinds of activities for Van de Mierop Keukens

866101. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines
20340205. Vruchten, gevriesdroogd | Fruits, freeze-dried
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
38420102. Kleding, brandwerend en beschermend | Clothing, fire resistant and protective
73890502. Hotel- en motelreserveringsdienst | Hotel and motel reservation service
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service

Werken bij Van de Mierop Keukens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Mierop Keukens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Mierop Keukens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Mierop Keukens. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - personenvervoer stads- en streekvervoer (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een chauffeur D om schoolvervoer te doen. Je rijdt met een bus en voert scholieren rond in Eke. Je rijdt zowel 's morgens en 's avonds. De bus kan mee naar huis.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

Zoek naar antwoorden van Van de Mierop Keukens in sociale netwerken
Look for responds of Van de Mierop Keukens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Mierop Keukens. Laat een reactie achter voor Van de Mierop Keukens. Van de Mierop Keukens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Mierop Keukens. Leave a respond for Van de Mierop Keukens. Van de Mierop Keukens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Mierop Keukens op de google maps. Adres en contacten Van de Mierop Keukens
Location of Van de Mierop Keukens on the google maps. Address and contacts of Van de Mierop Keukens

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Mierop Keukens Van de Mierop Keukens: Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | ECHOLUX | NISSAN BELGIUM NV | Kringloopcentrum VZW | Desfeerboetiek

Other related companies as Van de Mierop Keukens: Demival-Werkplaats voor Aangepaste Arbeid voor Minder-Validen | ECHOLUX | NISSAN BELGIUM NV | Kringloopcentrum VZW | Desfeerboetiek

Van de Mierop Keukens is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Mierop Keukens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06564575195. Het bedrijf Van de Mierop Keukens bevindt zich op het adres: Hoge Heideweg 130,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 460,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van de Mierop Keukens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Mierop Keukens is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Mierop Keukens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Mierop Keukens, openstaande posities, locatie van Van de Mierop Keukens op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van de Mierop Keukens is a company, that was registered 1998 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is Van de Mierop Keukens, company assigned to the tax number BE06564575195. The company Van de Mierop Keukens is located at the address: Hoge Heideweg 130,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 460,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van de Mierop Keukens were not found.
The main activity of Van de Mierop Keukens is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Mierop Keukens is not available. You also can look at reviews of Van de Mierop Keukens, open positions, location of Van de Mierop Keukens on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Mierop Keukens, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Mierop Keukens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Mierop Keukens, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Mierop Keukens, employees, financial statistics.