MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Private companiesCoal Mining • MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Contactgegevens MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België

Adres (address): Rue Ernest Berthet 29B,1341, België

Telefoon (phone): 010 61 37 78; 0475 65 22 92 010 61 37 78; 0475 65 22 92

Fax (fax): 010 61 37 78 010 61 37 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Products information MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07256164550
Ondernemingsnummer: 5439849853
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Addition kinds of activities for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
38270116. verrekijkers | Spyglasses
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
50460107. Opslagapparatuur | Store equipment
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate

Werken bij MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Laat een reactie achter voor MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. Leave a respond for MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL. MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL
Location of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: SERVICE HYDRO PARKER NV | Peytier Loodgieterij | Ligue Maritime Belge | Footprints Landscape Design | VisualPub - Posterit

Other related companies as MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL: SERVICE HYDRO PARKER NV | Peytier Loodgieterij | Ligue Maritime Belge | Footprints Landscape Design | VisualPub - Posterit

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07256164550. Het bedrijf MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL bevindt zich op het adres: Rue Ernest Berthet 29B,1341. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, openstaande posities, locatie van MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is a company, that was registered 2004 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty) region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, company assigned to the tax number BE07256164550. The company MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is located at the address: Rue Ernest Berthet 29B,1341. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL were not found.
The main activity of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, open positions, location of MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE INTERIEURE HASTIERE SPRL, employees, financial statistics.