NISSAN BELGIUM NV

Contactgegevens NISSAN BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NISSAN BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NISSAN BELGIUM NV

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Boomsesteenweg 42,2630, België

Telefoon (phone): 03 870 32 11 03 870 32 11

Fax (fax): 03 870 34 49 03 870 34 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NISSAN BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NISSAN BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NISSAN BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NISSAN BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NISSAN BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NISSAN BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NISSAN BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NISSAN BELGIUM NV
Products information NISSAN BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01531188964
Ondernemingsnummer: 9686065673
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NISSAN BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NISSAN BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for NISSAN BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NISSAN BELGIUM NV
Addition kinds of activities for NISSAN BELGIUM NV

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
24991006. Spigots, hout | Spigots, wood
28190202. Chloorsulfonzuur | Chlorosulfonic acid
73890106. Sprekers bureau | Speakers' bureau
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon

Werken bij NISSAN BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NISSAN BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NISSAN BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NISSAN BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van NISSAN BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of NISSAN BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NISSAN BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor NISSAN BELGIUM NV. NISSAN BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NISSAN BELGIUM NV. Leave a respond for NISSAN BELGIUM NV. NISSAN BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NISSAN BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten NISSAN BELGIUM NV
Location of NISSAN BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of NISSAN BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NISSAN BELGIUM NV NISSAN BELGIUM NV: Aerts-Bervoets J & Zn | Herelec BVBA | Surfshop Roeselare | Scandinavian Mobility Invacare N.V. | RAMQUET & PRICKEN cabinet d'avocats

Other related companies as NISSAN BELGIUM NV: Aerts-Bervoets J & Zn | Herelec BVBA | Surfshop Roeselare | Scandinavian Mobility Invacare N.V. | RAMQUET & PRICKEN cabinet d'avocats

NISSAN BELGIUM NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is NISSAN BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01531188964. Het bedrijf NISSAN BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 42,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NISSAN BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NISSAN BELGIUM NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NISSAN BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NISSAN BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van NISSAN BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NISSAN BELGIUM NV is a company, that was registered 1991 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is NISSAN BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01531188964. The company NISSAN BELGIUM NV is located at the address: Boomsesteenweg 42,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NISSAN BELGIUM NV were not found.
The main activity of NISSAN BELGIUM NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NISSAN BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of NISSAN BELGIUM NV, open positions, location of NISSAN BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NISSAN BELGIUM NV, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NISSAN BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NISSAN BELGIUM NV, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NISSAN BELGIUM NV, employees, financial statistics.