Scandinavian Mobility Invacare N.V.

Contactgegevens Scandinavian Mobility Invacare N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scandinavian Mobility Invacare N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scandinavian Mobility Invacare N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Autobaan 14, B-8210 Loppem, België

Telefoon (phone): (050) 831010 (050) 831010

Fax (fax): (050) 831011 (050) 831011

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scandinavian Mobility Invacare N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scandinavian Mobility Invacare N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scandinavian Mobility Invacare N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scandinavian Mobility Invacare N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scandinavian Mobility Invacare N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scandinavian Mobility Invacare N.V.
Products information Scandinavian Mobility Invacare N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06296508789
Ondernemingsnummer: 9623992919
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Scandinavian Mobility Invacare N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scandinavian Mobility Invacare N.V.
(Get full report from official database of BE for Scandinavian Mobility Invacare N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scandinavian Mobility Invacare N.V.
Addition kinds of activities for Scandinavian Mobility Invacare N.V.

394906. Watersportartikelen | Water sports equipment
399103. Borstels, behalve verf en lak | Brushes, except paint and varnish
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
35590600. ovens | Kilns
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij Scandinavian Mobility Invacare N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scandinavian Mobility Invacare N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: D & L CONCEPTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Scandinavian Mobility Invacare N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Scandinavian Mobility Invacare N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Laat een reactie achter voor Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Scandinavian Mobility Invacare N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Leave a respond for Scandinavian Mobility Invacare N.V.. Scandinavian Mobility Invacare N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scandinavian Mobility Invacare N.V. op de google maps. Adres en contacten Scandinavian Mobility Invacare N.V.
Location of Scandinavian Mobility Invacare N.V. on the google maps. Address and contacts of Scandinavian Mobility Invacare N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Scandinavian Mobility Invacare N.V. Scandinavian Mobility Invacare N.V.: Pauwels | Goossens Accountantskantoor BVBA | KRO | Elbeko N.V. | SOCHIMET SA

Other related companies as Scandinavian Mobility Invacare N.V.: Pauwels | Goossens Accountantskantoor BVBA | KRO | Elbeko N.V. | SOCHIMET SA

Scandinavian Mobility Invacare N.V. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Scandinavian Mobility Invacare N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296508789. Het bedrijf Scandinavian Mobility Invacare N.V. bevindt zich op het adres: Autobaan 14, B-8210 Loppem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Scandinavian Mobility Invacare N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scandinavian Mobility Invacare N.V. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scandinavian Mobility Invacare N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scandinavian Mobility Invacare N.V., openstaande posities, locatie van Scandinavian Mobility Invacare N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scandinavian Mobility Invacare N.V. is a company, that was registered 1988 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Scandinavian Mobility Invacare N.V., company assigned to the tax number BE06296508789. The company Scandinavian Mobility Invacare N.V. is located at the address: Autobaan 14, B-8210 Loppem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Scandinavian Mobility Invacare N.V. were not found.
The main activity of Scandinavian Mobility Invacare N.V. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Scandinavian Mobility Invacare N.V. is not available. You also can look at reviews of Scandinavian Mobility Invacare N.V., open positions, location of Scandinavian Mobility Invacare N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scandinavian Mobility Invacare N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scandinavian Mobility Invacare N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scandinavian Mobility Invacare N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scandinavian Mobility Invacare N.V., employees, financial statistics.